Analitzem Sin más, l’esperat single de Samantha

Ahir vam estar totes i tots pendents del rellotge, a les 00h es publicava el nou single de Samantha en totes les plataformes digitals. El resultat de la campanya ha estat un èxit total, el seu hashtag va ser trending topic a l’Estat espanyol i 4 països més com Argentina o Perú. La de Beniarrés és tot un fenomen de masses i aquesta primera referència en solitari és la mostra. En aquestos moments mentre escrivim la noticia -12 hores després del llançament- el tema porta més de 220.000 visualitzacions a Youtube i va camí de superar en temps record els altres singles ja publicats d’aquesta edició d’Operación Triunfo.

Pel que fa a la cançó, ha estat produïda per Carles Sadness que ha deixat la seua empremta no només en la producció musical sinó també en el disseny de la caràtula. Es tracta d’un hit de pop comercial enfocat al ball amb eixe regust a Crystal Fighters de Sadness que contrasta amb la lletra de Sam, melancòlica i reflexiva sobre l’experiència en l’Acadèmia d’Operación Triunfo. L’inici de la cançó ens recorda al que ja estava fent en Cactus, per després passar a un ritme més house, que si no estiguérem en quarantena no haguera tardat ni 24h en tenir un remix de club. Qui creieu que el farà abans Santy Mataix, Garabatto o Lo Puto Cat?

Per cert, i com a curiositat, el retrat de portada el signa Albert Domènech, el bocairentí encarregat de l’última sessió fotogràfica de Cactus.

Des d’ací, i abans de deixar-vos amb el videolyric, volem donar l’enhorabona a Samantha pel que està aconseguint. Per molts anys representant-nos des del més alt de la indústria musical, com diuen en Twitter, la reina dels Països Catalans!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €