Tresdeu necessita el teu suport

suport tresdeu

Tresdeu.com i tots els seus projectes es realitzen gràcies a la cooperativa que duu el mateix nom. Una cooperativa que naix des de la cultura i per a la cultura i que per tant pateix les mateixes problemàtiques del sector. Amb la COVID-19 el capitalisme ha vist un aliat perfecte per a ocultar una de les seues crisis cícliques i als països del sud d’Europa els ha agafat intentant refer-se de les últimes retallades i privatitzacions. I ací ens trobem, de nou, davant de l’abandonament de la cultura pels governants, els quals no ens consideren una activitat essencial.

Enguany publicaríem la 8a edició del Festiu, la guia de festivals valencians que tots els estius editem en paper des de Tresdeu. Es tracta d’un dels pilars econòmics de la cooperativa però aquesta edició no serà possible perquè molt probablement no hi haurà festivals ni empreses que puguen publicitar-se.

Lluny de rendir-nos li volem pegar la volta al format amb el suport i el caliu de totes i tots vosaltres. Volem parir un fanzín en paper que aborde, des de la reflexió multidisciplinar, quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideologies.

Pots col·laborar per a fer-ho possible durant el procés de micromecenatge que encetarem o comprant posteriorment el fanzín. Si eres escriptora, guionista, il·lustrador o vinyetista participa en la convocatòria enviant-nos una xicoteta mostra del teu treball previ a info(arrova)tresdeu.com o a les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter o Facebook) indicant-nos que estàs interessada. Entre totes i tots reflexionarem sobre la precarietat, la tecnologia i el feminisme o el postfeixisme. I on també hi haurà lloc per a propostes culturals. Les col·laboracions gràfiques hem pensat que tinguen una llargària d’entre 2 i 4 pàgines A5, mentre que per a col·laboracions de text d’entre 400 a 1.200 paraules. Els beneficis de l’edició aniran destinats a finançar l’activitat de la cooperativa Tresdeu, dels quals una part es reservarà per als i les col·laboradores que hi participen.

Calendarització

  • Fins al divendres 08 de maig preinscripció de participants.
  • Fins al dilluns 11 de maig debat i assignació de temes.
  • Fins al dimarts 19 de maig procés de creació i entrega d’esborranys.
  • Dimecres 20 de maig s’obri el procés de micromecenatge.
  • Dimecres 28 entrega del material definitiu per part dels participants.
  • Dilluns 29 de juny finalització del micromecenatge i distribució del fanzín.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €