Entrevistem a Samantha Gilabert pel seu pas per OT

Alguns la coneixem per ser la cantant de Cactus, altres per concursar en Operación Triunfo. Però, al cap i a la fi, tots estem d’acord en una cosa: aquesta xica té talent. Des del primer minut, Samantha ens va captivar amb l’emotiva versió que va fer de Que tinguem sort de Lluís Llach i fins a l’últim moment ens ha regalat actuacions o, més ben dit, Samanthasos com “Human” de Christina Perri, malgrat l’opinió de Manu Guix. 

Una lesió de genoll, els alts i baixos que suposa estar tancada a una casa sense poder tindre contacte amb l’exterior, una pandèmia… no han impedit que puguem conéixer a la de Beniarrés tal com ella és: una artista dels peus al cap, un bomba d’energia i alegria, lluitadora, una dona empoderada i reivindicativa i valenciana, molt valenciana. 

Després del seu pas pel programa i haver tret el seu primer single “Sin más”, hem parlat amb ella sobre com ha viscut el concurs, l’ús del valencià al programa, com va ser treballar amb Carlos Sadness… Esperem que gaudiu d’aquesta entrevista tant com nosaltres fent-la!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €