La Fúmiga presenta nou tema i videoclip “Fanàtics de la serendipitat”

la-fúmiga

La Fúmiga estrena el seu nou single “Fanàtics de la serendipitat”. Es tracta de la primera entrega de “Pròxima parada”, l’EP en forma de trilogia que la banda presentarà aquest estiu. La cançó, amb ritmes de rock i ska i les característiques melodies de la secció de vents, compta amb la col·laboració de Carles Caselles, vocalista de Smoking Souls.

Al videoclip s’ha volgut explicar la història de la cançó amb un llenguatge poètic i subtil a través de la dansa. Participen dos ballarins, Carla Moll i Guillem Jiménez, que interpreten a uns joves que es troben casualment al tren de rodalia cap a Gandia, on sorgeix una atracció immediata que els fa passar una de les millors nits de les seues vides per la capital de la Safor, per a, finalment, acomiadar-se sense saber si es retrobaran algun dia. La narració, lluny de ser explícita, es desenvolupa mitjançant coreografies.

El clip és una creació d’Icònic, estudi que ja ha signat els darrers treballs del grup com El Preparat (2020). A més, va ser enregistrada i produïda per Mark Dasousa a l’Atomic Studio d’Ondara.

NOU EP DE LA FÚMIGA

Pròxima parada” serà el nou EP de la banda que veurà la llum al complet al llarg d’aquest estiu. Estarà format per tres temes i cadascun d’ells anirà acompanyat amb un videoclip.

L’EP està basat en la trilogia fílmica Before del cineasta Richard Linklater i narra en tres capítols la història d’uns joves que es coneixen per casualitat i viuen una història d’amor a mitjan camí entre les comarques de la Ribera i la Marina.

Després de l’èxit d’Espremedors (Halley Records 2019), el grup arriba amb aquest nou projecte. La Fúmiga ha aconseguit posicionar-se com una de les bandes més populars de l’actual panorama musical. A més, reprodueix a l’escena valenciana el fenomen de portar les agrupacions formades per instruments de vent i percussió del carrer a l’escenari.

Foto: Garay Green

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €