La “playlist” de l’estiu 2020

playlist2020

Aquest serà un estiu marcat per la cancel·lació de quasi tots els festivals, però la bona música per cantar i ballar no para. Així queda la llista actualitzada de l’últim TresdeuTOP fins després de l’estiu.

El tema que l’encapçala és “Coenta” de Malifeta. El duet format per Mireia Matoses (Pupil·les) i Arnau Giménez (Zoo) va nàixer durant aquest confinament. Fa uns dies ens van sorprendre amb aquest nou tema de reggaeton, el segon que han tret fins ara. Una combinació explosiva d’artistes que al seu autodenominat estil “Reggaeton fluorescent“ ens fa ballar sense parar.

El segon tema és “Fanàtics de la serendipitat” de La Fúmiga amb la col·laboració de Smoking Souls. És la primera entrega de “Pròxima parada”, l’EP en forma de trilogia que veurà la llum aquest estiu. La cançó està a l’altura de tots els seus treballs i sense perdre la seua essència: ritmes de rock i ska i les característiques melodies de la secció de vents.

La tercera cançó de la llista és “Sant Joan” de Neus Ferri. Després de més de 15 anys sense escriure en la nostra llengua, la cantant i compositora d’Alcoi ha expressat en aquest single els seus sentiments i sensacions més profundes.

A la llista TresdeuTOP també s’ha colat Samantha Gilabert amb el seu single “Sin más“; MDMA (Me Das Mucho Amor) i Los Joselitos amb “Magia rosa”; la banda valenciana Maluks amb “Furioses“; el single del nou disc de Ding Dong System, “Xurro“; una versió reggae/dub de la cançó “Ritmo hostil” de Funkiwis i el tema de “La Llorona” de Chavela Vargas versionat per La Tia Figa.

LA LLISTA DE SPOTIFY

Arran d’aquest l’últim TresdeuTOP, vos deixem també amb una playlist de spotify més ampliada perquè pugueu gaudir durant l’estiu de les cançons que més vos agraden.

Als temes ja mencionats anteriorment, se suma altre de Malifeta, “Xinxeta“; l’himne feminista “Respira” de El Diluvi, en el qual col·laboren Roba Estesa, Tremenda Jauría, Suu, Gemma Humet i Jazzwoman; el single de l’últim disc de Txarango, “A la deriva“; la col·laboració de Stay Homas i Oques Grasses en “The bright side“; “Otro lugar” de Funkiwis; “L’escola de Ribera” de Prozak Soup i “Cabrona de mi” de Cactus.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €