«Samantha presidenta dels PPCC»

samantha ot ppcc

La gala 12 d’Operación Triunfo va ser l’última per a Samantha. Tot i no haver estat nominada mai, haver donat espectacle i entreteniment durant tot el concurs i regalar-nos algunes de les millors actuacions d’aquesta edició no ha sigut suficient. Des d’ací, com ja avançàvem ahir a les nostres xarxes socials, volem donar l’enhorabona a Sam, a tota la seua família i als milers de valencians que han estat donant-li el seu suport. Ara comença la seua carrera en la indústria musical espanyola on esperem que tinga molts èxits i que seguisca, com ha fet en l’acadèmia, normalitzant la nostra llengua i donant suport a les causes justes.

Per a nosaltres un dels millors moments de la gala va ser quan la periodista Clara Millán va ensenyar la pancarta que deia “Samantha presidenta dels PPCC“, una proclama que s’ha repetit molt entre els seguidors/es valencians i catalans del programa en Twitter.  També vam poder viure un moment molt bonic: el gest d’agenollar-se al final de la cançó dels concursants en homenatge i respecte cap a George Floyd, al moviment “I can’t breathe” i per extensió a totes les persones antiracistes del món.

No volíem acabar l’article sense deixar-vos les actuacions que va fer Samantha on es va superar un dia més. Primerament amb la cançó individual “Something’s got a hold on me” de Christina Aguilera i la segona un trio amb Nia i Anaju de “R.I.P.” de Sofia Reyes, Rita Ora i Anitta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €