Nous videoclips de Smoking Souls i Txarango

Smoking Souls i Txarango ens sorprenen amb els seus nous videoclips que ens han transportat a milers i milers de kilòmetres d’ací, en concret, un a Islàndia i l’altre a l’Índia. “Ara” de Smoking Souls i “A la deriva” de Txarango són dos peces audiovisuals que retraten a la perfecció l’univers visual dels grups.

“ARA” DE SMOKING SOULS

Els de Pego ens mostren la seua part més íntima en la lletra i el videoclip de la cançó “Ara”, el tema que tanca el seu últim disc Translúcid (Propaganda pel Fet!) que va sortir al novembre. Ens convida a reflexionar, però també ens fa connectar amb la natura en un espai que ens recorda a Volves de neu. Els dos videoclips van ser gravats a Islàndia, un lloc on es mostra un vincle directe amb la flora i la fauna, i continua el mateix relat i l’essència de “Volves de neu”.

La delicadesa de la fotografia i l’atenció en cada plànol són el reflex perfecte de l’esperit del seu últim disc i que, sota la direcció de Pau Berga i la producció de Tresdeu Media, ens submergeixen en un moment de tranquil·litat que ens fa oblidar-nos de tot i connectar amb nosaltres mateixos i la naturalesa.

“A LA DERIVA” DE TXARANGO

La cançó “A la deriva” és el primer avançament del quart i últim disc de Txarango, De vent i ales (Halley Records), que veurà la llum el 19 de juny. El tema parla de trobar camins i refugis enmig de la voràgine d’aquest món. Un cant a la vida dedicat a les persones que mantenen vius els somnis. També a les causes compartides.

Les cançons de Txarango sempre han tingut un contingut emocional. No obstant això, en “A la deriva” la banda ha volgut citar referents de la resistència civil, des de Luther King a Víctor Jara, de Che Guevara a Rosa Parks. En aquest tema el grup continua amb el seu estil combatiu i reivindicatiu.

El clip que acompanya el primer single és obra de Bernat Almirall, Pau Surià, Júlia Molins i Alguer Miquel, i compta amb imatges del grup passejant per l’Índia el febrer de 2018, durant la gira que van fer allí.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €