Així queda la “playlist” actualitzada de l’estiu 2020

playlist

Encara que siga estiu i a tots ens agrada descansar, els nostres artistes favorits no paren de llançar temassos. Actualitzem la playlist d’aquest estiu perquè en un sol clic pugues escoltar la millor música. Així queda la llista.

Des del Baix Segura aterra en la playlist El Kamión de la Basura de la mà d’AA Mama amb la cançó “Baila mal”. El single, amb estil ska jamaicà, ens convida a ballar sense complexos, a ballar donant-ho tot com si ningú ens vera.

D’aquest confinament ha eixit una col·laboració entre Ley DJ i Pleasant Dreams que tampoc podia faltar en la playlist. La dj ha fet un remix de l’exitosa cançó de la banda “Ja fa molt de temps”. El resultat ha sigut una combinació explosiva que de segur que ballarem molt aquest estiu.

JazzWoman ens va sorprendre fa uns dies amb el videoclip d’“Amor i amistat”, un tema del seu disc Maléfica que canta amb Arnau (Zoo) i Mireia (Pupil·les). Aquesta cançó és un himne a l’amistat, als amics que són una família i una llar, als que sempre estan al teu costat quan els necessites.

Ginestà també arriba a la llista amb “Molts estius queden per viure”, una cançó amb un component pop al qual no ens tenen acostumats. No obstant això, la veu dels germans Serrasolsas és inconfusible.

Mi mejor momento” és altre tema que es troba en la playlist. És el quart avançament del pròxim projecte de Varry Brava, Hortera. La cançó transmet un missatge de respecte a la diversitat, a viure com vulguem.

Des de Lleida es cola en la llista de Spotify “No sé què fer” del traper Yung Rajola amb Sr. Chen i Emlan. Una cançó que parla dels moments en els quals ens trobem desubicats i sense saber on anar.

Juntes” de Gem és una de les cançons que també podem escoltar en la playlist. El tema parla de l’amistat i de com posposem quedar amb les amigues perquè no tenim temps.

No podia faltar en la llista “El dia de la Victòria”. Buhos compta en aquesta cançó amb la col·laboració de Miki Núñez, Suu i Lildami. Una barreja de veus que ha tingut molt bona acollida per part del públic. La cançó és festivitat i positivisme en estat pur. A més, és el segon avançament del seu cinqué disc, A Prop dels Déus.

Per últim, tanquem la llista amb els ritmes frescos que porten des del Maresme el grup Pachawa Sound amb “(Re)viure“. El tema, en el qual col·labora Koers, parla de poder reviure els moments màgics amb la persona que hem estimat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €