À Punt presenta la nova programació de tardor

Alfred Costa, director general d’À Punt Media, ha presentat la programació de tardor amb nous formats alguns d’ells relacionats amb el turisme. S’han renovat, a més, temporades de Cartes en joc, Trau la llengua, No tenim trellat, Tot À Punt, Famílies i Plaerdemavida. Aquesta nova programació destaca per les absències de cares i formats molt establerts com la de Jèssica Crespo (Al Ras), que passa a compartir un transformat Podríem Fer-ho Millor sense Korah i amb Maria Juan de copresentadora.

El canvi més gran el veurem amb la substitució del debat dels divendres. El programa A la Ventura, que substitueix La Qüestió, estarà presentat per la periodista Marta Ventura després de l’À Punt Notícies Nit. S’emetrà en horari de 21:30 a 00:00h. En el nou format aprofundirà en els temes de la setmana amb un debat en què participaran sis tertulians, connexions en directe, dades, històries personals i participació de l’audiència a través de les xarxes, un format que recorda molt a La Sexta Noche.

L’oxigen de Turisme de la Comunitat Valenciana

À Punt continua abraçant la secretaria autonòmica de Francesc Colomer i segueix nodrint la seua programació amb programes enfocats al sector turístic: Cara o creu és el primer dels formats d’entreteniment relacionats amb el turisme del 2020 que estrenarà À Punt. Altres dos programes anomenats El meu lloc al món i Loving Comunitat Valenciana han començat les preproduccions per a la tardor.

Es mantenen amb la nova direcció

Continuen en la programació de tardor espais com Atrapa’m si pots en la sobretaula de dilluns a diumenge amb Eugeni Alemany, À Punt directe, el magazín vespertí de plató, presentat per Carolina Ferre i Joan Espinosa, amb contingut de proximitat, entreteniment i servei públic i A córrer cada dissabte amb Xavi Blasco.

Pel que fa al prime time desapareix totalment la ficció valenciana: els dimarts a la nit torna el programa de cuina Cartes en joc amb el cuiner Jordi Garrido, el programa d’humor No tenim trellat, que presenta Òscar Tramoyeres, ens continuarà fent somriure els dimecres. D’altra banda, els diumenges torna una nova temporada del programa Famílies en acabar les notícies de la nit. El programa diari Terra viva, que presenta Jordi Payà amb Enric Navarro i Lluís Penyafort, continua per huitena temporada de dilluns a divendres de 13:00 a 13.57 h.

No han pogut evitar la crema

Programes que van començar amb la nova ràdio televisió valenciana com Al Ras, Una Habitació Pròpia o De Banda a Banda no han evitat la crema per part de la nova direcció. Tampoc altres com Gravetat Zero, Gabinet de Curiositats, Col·lecció de Vinils, Focus, La Travessa… Es perpetua així el clixé de que la ràdio és la germana pobra de la televisió.

Tampoc se salva la música i la cultura en general, el Territori Sonor de Manuela Alandes, per exemple, cada vegada el trobem més de nit en la graella, ara ens haurem de quedar fins a les 00h de la nit per poder escoltar música en la ràdio pública.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €