Nou joc dels creadors de La Fallera Calavera!

La Familia Hort Nou Joc Fallera

Zombi Paella fa públic el seu joc nou: “La Família Hort”. Es tracta d’un nou projecte al voltant d’una família excèntrica de llauradors. En ella, quatre nets lluiten per heretar les terres de la seua iaia fantasma. Els jugadors plantaran hortalisses, flors carnívores o mandràgores. Regaran i utilitzaran adob, adquiriran animals i vendran els seus productes al millor preu. “La Família Hort” és un joc de gestió de recursos, senzill i estratègic, amb unes regles accessibles per a tots els públics.

A més, es tracta del primer joc de Zombi Paella d’un autor diferent a Enric Aguilar. Amb este projecte ens consolidem definitivament com a editorial de jocs i donem oportunitats a noves idees i mecàniques. “La Família Hort” és obra de Ramiro Merinero, autor de jocs des de 2013 i arquitecte de professió. Fins ara havia creat, fabricat i distribuït els seus propis jocs sostenibles i artesanals (“Sailer”, “Labyro” i “Polder”) des de Reimwood. “La Família Hort” és el primer dels seus jocs que es distribuirà a gran escala.

Per a este nou projecte, s’ha tornat a comptar amb les il·lustracions d’Esther Méndez (“La Fallera Calavera”, “Alakazum!”) i l’equip habitual de Zombi Paella: Enric Aguilar com a editor, que ha aportat idees en relació a l’estètica i la temàtica, així com Pau Urios en el disseny gràfic i Ren Estrugo com a maquetador.

La Família Hort torna a apostar pel valencià com un dels idiomes que inclou el joc, a banda del castellà i, per primera vegada, l’anglés. Està destinat a tots els públics, i és ideal per a reunir en una mateixa partida jugadors nous i altres més experimentats. El seu llançament està previst per al 3 de desembre.

Altres dades sobre La Família Hort: Seran partides de al voltant de 40 minuts, de 2 a 4 jugadors a partir de 8 anys i tindrà 2 modes de joc un més bàsic i un avançat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €