Contundent resposta antifeixista dels joves de Pego

pego antifeixista

El grup d’ultradreta ‘Gandiablues Ultras‘ va acudir ahir al partit entre l’equip de Pego i el Gandia C.F i va acabar acorralat pels veïns i veïnes de la localitat de La Marina Alta. Els pegolins i pegolines van veure atònits com aquest grupuscle d’ultres pegava adhesius neonazis pel mobiliari i passejant pels carrers del municipi fent càntics feixistes. Poc després una concentració esporàdica de joves va eixir al carrer per refusar la seua presència.

Al poc de començar el partit començaren a arribar veïns i veïnes de Pego i grups antifeixistes de la zona per mostrar la seua repulsa, arribant a ser vora un centenar de persones. El grup ultra es va haver de quedar dins del camp de futbol protegit per la policia perquè la manifestació antifeixista es va mantenir durant hores. Per tot el poble es podien sentir càntics com ‘Pego serà la tomba del feixisme’, fins que finalment van haver d’abandonar el poble escortat per la Guàrdia Civil.

Una vegada més la tolerància i la convivència guanya al feixisme al País Valencià. La joventut unida i sense por a eixir al carrer estem comprovant que és el millor antídot contra l’autoritarisme i la violència que vol impulsar una minoria que desgraciadament té un suport policial i judicial digne d’una dictadura.

Foto: @Antifes_Safor

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €