5 nous videoclips de l’escena urbana

El panorama musical és cada cop més gran i variat. Poc a poc anem coneixent més noms i estils que van obrint-se pas al panorama estatal i que tenen segell valencià. Des d’ací presentem i fem costat a cada vegada més artistes que ens descobreixen tot tipus de música i que ens ensenya que la música no té límits, com aquests nous videoclips que portem hui. Recordeu, a més, que tenim la llista en Spotify anomenada traca urbana on podreu assaborir abans que ningú aquestos nous temes.

STREET FIGHTER – CHAVE

Chave continua avançant-nos el que serà ‘Trifulca’, el seu quart àlbum en solitari. Després de presentar temes com ‘G-Funk‘, ens porta ‘Street Fighter‘, apostant per provar diferents gèneres però sempre arrelat al tall clàssic i definint-los com a sons purament dels 90. El clip està rodent de clàssics del hiphop com Charly Efe. El tema, que va acompanyat d’un videoclip, ha sigut produït per Beatdilla, amb enregistrament i mescla de Loren D i vídeo d’Alfonso Guachu.

K.O – LY RAINE

Ly Raine presenta “K.O.” i ens prepara per al mixtape “Pobre, Maldita y Noble“, que veurà la llum en 2021. L’artista valenciana, que ja forma part dels nous valors del “pop urbà”, llança la seua cançó més representativa fins al moment, ja que desmunta totes les seues cuirasses per a parlar-nos de la seua ansietat. Encara que sense perdre de vista el seu costat més raper, Ly Raine es presenta còmoda davant ritmes de RnB i Trap, en una cançó que li permet l’expansió a la música de carrer més enllà dels coneguts tics d’extraradi.
La cançó va acompanyada per un videoclip gravat en La Fabrika dirigit per Raúl Fullea i Yungakita, produït per Wtfdiddy amb l’enregistrament i mescla de Pau Marzo.

EL DON – MYSTAH GODEH ft. FYAHBWOY

Mistah Godeh és la nova aposta de Guspira Rècords, qui ens presenta “El Don” al costat del xic del foc, Fyahbwoy. El tema és el primer avançament del seu pròxim treball que veurà la llum en la primavera de 2021. Aquest senzill mescla a la perfecció els versos de Mistah Godeh i Fyahbwoy a ritme de Dancehall i Dembow. Aquesta cançó narra la perseverança d’un home que, amb més d’una ferida per perseguir amors no correspostos, ara ha trobat a la xica que ho té tot, que té “El don”.

La producció és a càrrec de Heavy Roots, la mescla i masterización és de Andrey Francés en AX Studio. El videoclip està dirigit i produït per Own Way.

HERIDA – NOVA CAELI

Nova Caeli presenta ‘Herida’, l’últim lliurament de ‘Quebranto’. En aquesta cançó l’artista ens mostra de manera encara més íntima i poètica els seus sentiments. Per a ella és la peça més important ja que suposa el final d’una transició. Al llarg de ‘Quebranto’ evidencia el cicle de sentiments que comporta l’amor i el desamor, sent cadascuna de les 7 cançons que el formen un estat diferent. En aquest cas veiem a Nova en carn viva, cantant a l’ansietat, aspirant a trobar la pau en un mateix.
El vídeo està dirigit pel director creatiu, estilista i artista Eduardo Jayricovich i filmat de la mà de l’equip creatiu Bufet Visuals.

SKYBLUE – LA KITTY

La Kitty presenta ‘Skyblue’, el segon avançament del seu primer mixtape després de presentar ‘Sueños rotos’ fa tres mesos, acumulant entre els seus vídeos el milió de visualitzacions en total. La natural de Godella s’ha obert un buit en l’escena estatal, ara també de mà de la família Kerf & Dirty Voice. La producció musical d’aquest tema està desenvolupada per Amex, mentre que el videoclip que li acompanya és treball de EntreFamilia Entertainment.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €