El retorn de Gener i més videoclips de novembre

2020 va camí d’acabar i els nostres artistes apuren fins a l’últim moment per a coronar-lo, malgrat tot, com un any ple de temassos. Mostra d’això són tots aquests videoclips estrenats aquest mes que ara et presentem i que apunten a que 2021 serà un any replet d’èxits.

ARRELAR – JOE PASK

Joe Pask estrena ‘Arrelar’, el primer avançament del seu nou disc Jo i el món, que es publicarà a principis de 2021. Dos anys després del seu primer disc Salt (2018), presenta una cançó sobre l’aprenentatge personal d’eixir a l’exterior i reprimir els sentiments i la calma de tornar a casa. En el tema compta amb l’acompanyament de Blai Antoni Vañó, a més d’Andreu Vidal al baix, Dani Serra a la bateria i Martín A. Ivars a la guitarra. El videoclip està dirigit per Laura García.

 

 

LA CIUTAT – ANDREU VALOR 

Andreu Valor presenta ‘La Ciutat’, una cançó que no està pensada per a cap projecte, sense més sentit que el crear per compartir ara que la cultura tracta de traure el cap de baix l’aigua i respirar. Valor ens regala aquest tema perquè ‘amb concerts ajornats, ajuda molt crear i desconnectar d’una realitat com aquesta’. Una cançó produïda pel propi artista.

 

 

LUZ ERRANTE – VALIRA

‘Luz Errante’ és el primer single del segon treball discogràfic de Valira, la banda liderada per Juan Zanza, ex guitarrista de La Raiz. El disc serà publicat a principis de 2021. Presenten nou tema després de ‘Refugio’, la col·laboració amb Manuela Vellés que van publicar a l’inici de l’any i ‘Ecos de aventura’, el seu primer llançament que es va publicar en 2019. ‘Luz errante’ és un missatge de valentia de qui no es rendeix mai amb molta presència de guitarres pop-rock i de sintetitzadors electrònics. El tema va acompanyat d’un videoclip dirigit per Marta Sanz.

 

LA TRAMA PRINCIPAL – GENER

‘La trama principal’ és el tema amb el qual els de Gener han reaparegut després d’una aturada indefinida que van anunciar durant el confinament. En aquesta ocasió presenten un tema en castellà per marcar el nou rumb que seguirà el seu pròxim i quart disc ‘Esto no es un disco de Gener’, que veurà la llum a principis del pròxim any. A ‘La trama principal’ se sumaran altres nou cançons, totes acompanyades del seu respectiu videoclip en els quals recrearan diferents universos animats i mons d’acció real.
El llançament ha sigut gravat en els estudis Río Bravo, sota la producció de Jorge Martí, la mescla de Lucca Petricca i el màster de Fred Kevorkian.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €