La Fúmiga i The Tyets, havia de passar

La Fúmiga presenta hui Havia de passar, la cançó amb el grup The Tyets que suposa l’última entrega de la trilogia Pròxima parada (Halley Supernova, 2020). El tema és una proposta molt festiva que llançen per celebrar les coses boniques de la vida amb ritmes electrónics, house, disco i EDM. L’EP narra la història de dos joves que es coneixen per casualitat en un viatge en tren, i enceten una història d’amor a cavall de les comarques La Ribera i La Marina.

 

 

El grup publica aquesta trilogia musical després d’haver donat mostra de la projecció que tenen durant les últimes setmanes amb el premi Ovidi al Millor disc de mestissatge per ‘Espremedors’ (Halley Supernova, 2020) i la seua presència entre els quals estaran als Premis Carles Santos, que es celebraran el proper 9 de desembre.

El videoclip ha estat gravat per l’estudi audiovisual Icònic amb la realització d‘Ernest Huart i la producció de Vicent Calabuig, ajudat per Aroa Calleja i Carles Roselló. L’estilisme i vestuari ha estat faena de Constantino Hurtado i la perruqueria d’Alba Colorus. Ha estat editar per Ernest Huart i Vicent Calabuig. Compten amb els ballarins Carla Moll i Guillem Jiménez.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €