La Família Hort, el nou joc dels editors de La Fallera Calavera

Zombi Paella, l’editorial de jocs de taula de Dénia responsable d’èxits com “La Fallera Calavera” o “Alakazum!”, acaba de publicar el seu joc nou: “La Família Hort”. El títol gira al voltant d’una família excèntrica de llauradors que lluiten per heretar les terres de la seua iaia fantasma. Els jugadors plantaran hortalisses, flors carnívores o mandràgores. Regaran i utilitzaran adob, adquiriran animals i vendran els seus productes al millor preu. “La Família Hort” és un joc de gestió de recursos, senzill i estratègic, amb unes regles accessibles per a tots els públics.

Esta novetat és obra de Ramiro Merinero, nascut a València, autor de jocs des de 2013 i arquitecte de professió. Fins ara havia creat, fabricat i distribuït els seus propis jocs sostenibles i artesanals (“Sailer”, “Labyro” i “Polder”) com a Reimwood. Per a este nou projecte, s’ha tornat a comptar amb les il·lustracions d’Esther Méndez (La Fallera Calavera, Alakazum!) i l’equip habitual de Zombi Paella. El creador de “La Fallera Calavera”, Enric Aguilar, com a editor, ha coordinat tot el projecte i ha aportat moltes idees en relació a l’estètica i la temàtica.

la familia hort fallera calavera

La Família Hort es distribuïx des de la Marina Alta, des de magatzems en Dénia i Pedreguer. El joc torna a apostar pel valencià com un dels idiomes que inclou el joc, a banda del castellà i, per primera vegada, l’anglés. Està destinat a tots els públics, i és ideal per a reunir en una mateixa partida jugadors nous i altres més experimentats.

Altres dades sobre La Família Hort: Les partides de 40 minuts, es poden jugar de 2 a 4 jugadors a partir de 8 anys i té 2 modes de joc: un bàsic i un més avançat. Vos deixem amb el tutorial. Se’l comprareu per a aquestos nadals?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €