Escolta “Batalles i cançons” el best of de La Gossa Sorda

La noticia més esperada d’aquest inici any ja és una realitat. La Gossa Sorda i la discogràfica Maldito Records publiquen “Batalles i cançons” l’àlbum best of que esperàvem del mític grup de Pego. Després de la seua dissolució s’ha certificat com un grup de música que forma part de la memòria de tota una generació. Han arribat a ser part essencial d’un paisatge cultural del País Valencià dins del qual les seues cançons, sense dubte, continuen ressonant amb força, més vives que mai; música i històries que formaran part de la cultura popular per sempre.

Fa vint anys des de la publicació del seu primer treball discogràfic en forma de maqueta i, commemorant aquesta data tan especial, que va suposar el començament d’una de les bandes més estimades, celebrem el seu gran llegat amb un disc doble que compila algunes de les batalles i cançons més memorables de La Gossa Sorda. Una vintena de cançons, especialment triades pels components del grup, perquè les noves generacions i els seguidors de sempre puguen continuar cantant i sentint les emocions i les realitats que ens transmeten els temes de La Gossa Sorda.

Aquestes vint cançons han sigut de masteritzades de nou sobre la mescla original per Enrique Soriano, de Crossfade Mastering. A l’interior del disc es pot trobar, a més, una il·lustració molt especial, realitzada pel membre del grup Àlex Seguí. En definitiva, com diuen les companyes de Maldito Records: “Batalles i Cançons” és un treball recopilatori en format de doble CD que forja una llegenda, la qual mai pararà de sonar a les ments de tota una societat.

Tracklist “Batalles i cançons” de La Gossa Sorda

CD1
01. La Guàrdia
02. Esbarzers
03. Camals Mullats
04. Cassalla Paradise
05. Aire (En Directe)
06. Falsos i Absurds
07. Batiste Ceba
08. Brut Sangonera
09. Ball de Rojos
10. Colpeja Fort

CD2
01. La Polseguera (En Directe)
02. Borinot
03. Entre Canuts
04. Cavallers
05. Babaloco
06. La Nostra Sort
07. Tres de Pego
08. Farem Saó
09. Senyor Pirotècnic
10. Quina Calitja

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €