Així és “Duel de veus”, el nou talent show d’À Punt

El dijous À Punt Mèdia presentava en la trobada amb els mitjans de comunicació les dues primeres estrenes de la programació de l’any nou. Seran el concurs de talents Duel de veus i el magazín Bona vesprada.

Duel de veus s’estrena dissabte en el prime time, a partir de les 22:00 hores. Àlex Blanquer és l’encarregada de conduir aquest programa que té un jurat d’excepció: l’humorista Eugeni Alemany (presentador de l’Atrapa’m si pots en la sobretaula d’À Punt) i les cantants Sole Giménez (ex de Presuntos Implicados) i Samantha Gilabert (veu de Cactus, ex-concursant de Family duo i Operación triunfo). A més del jurat, convidats especials en cada gala ajudaran a decidir el veredicte. Entre els noms confirmats estan la cantant Melody, l’actriu Carme Juan, el cantant Mikel Erentxun, les cantants Rosa López i Soraya, les presentadores valencians Carolina Ferre, Carmen Alcayde i Màxim Huerta, etc.

L’objectiu del concurs és trobar la nova estrela de la música del País Valencià amb un format que es desenvolupa al llarg de 13 gales. Per això, cada dissabte es faran duels amb cançons molt conegudes de totes les èpoques i tots els gèneres. Duel de veus és un concurs de talents en què brillarà tant el talent individual com el treball en equip, una lliçó de valors, empatia i confiança per a donar el millor de cadascú amb la música com a fil conductor.

La competició serà per equips, la qual cosa farà que el treball per a preparar les actuacions siga especialment important. Un programa que, sens dubte, establirà un vincle emocional setmana rere setmana amb l’espectador.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €