Les primeres novetats de 2021

Els i les creadores valencianes no descansen ni per festes, hem començat l’any amb moltíssimes novetats. A continuació volem fer una primera recopilació de l’any per mostrar-vos les principals novetats del Baix Segura a La Plana passant per la Mariola, Alboraia o Alacant.

Sandra Groove llança “Descaro“, una cançó i videoclip pensats per a que la ballem i ens aprenguem la coreografia.

J. Dean i Borx publiquen “Going Up” i “Ja Fa Temps” respectivament. Cançons senzilles i lentes, alguna cosa així com noves balades urbanes.

Acabem aquest primer viatge per la nostra geografia musical amb dos grans dones del sud: Aixa i Paranoid 1966 amb “Sin Mirar Atrás” i “Candy“.

Si t’agrada la música urbana que s’està fent al País Valencià has de seguir la nostra llista a Spotify “Traca Valenciana” i així estar dia de les últimes novetats dels nostres artistes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €