Votacions 3a edició Premis Tresdeu

Arriben les votacions de la 3a edició dels Premis Tresdeu! Amb 389 inscripcions seran finalment uns 200 nominats qui optaran a un dels guardons entre les categories a millor contingut per a xarxes socials, contingut per a ràdio i televisió, arts plàstiques i escèniques, llançament musical, esdeveniment, iniciativa social i ciutadana i millor directe musical. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, penjant el cartell d’entrades esgotades, preparem un nou format amb moltes novetats i l’experiència d’una iniciativa ja consolidada.

Una vegada més la joventut valenciana demostrem que som actors i actrius actives en les indústries creatives d’aquest país. I aquesta és només una xicoteta mostra que des de Tresdeu ampliem edició a edició per representar amb la màxima fidelitat la diversitat d’estils, llengües i propostes del nostre territori.

Tercera edició dels Premis

 
Una vegada més, i marcats pel context social actual, ens transformem per reivindicar un nou model de societat més sostenible i cooperatiu. De cop i volta ens ha tocat parar. En un món de consum ràpid i immediat, hem aprés, per primera vegada, a esperar. Hem reivindicat la importància dels productes de proximitat i de qualitat, al mateix temps que ens hem adonat del paper tan important que juga la cultura en el nostre dia a dia. És per això que, en un context tan complex com aquest toca fer memòria i fer valdre conceptes oblidats tan propis de la nostra cultura com “A tornallom“, concepte que fa referència a quan un llaurador ajudava a un altre en les feines del camp a canvi de què aquest l’ajudés després en una altra feina futurible. Aquest concepte serà l’eix conductor del nostre esdeveniment, on les protagonistes de la cultura valenciana es donen la mà per caminar juntes cap a un futur més cooperatiu i sostenible. Com diu la Rosalia, jo per tu, tu per mi.

Vota 3 candidatures per categoria

 
Teniu 3 vots per persona per a cada categoria, escolliu els vostres preferits. El termini es tanca el pròxim dijous 04 de febrer. Moment que els resultats passaran al nostre jurat d’experts/es, els qual decidiran d’entre els 4 finalistes de cada categoria els guanyadors/es finals. I serà el dijous 11 de febrer a La Mutant (València) quan desvelarem els guardonats.

No oblides compartir l’article entre els teus amics i amigues per fer aquestes votacions el més diverses possibles. Molta sort a totes i tots els participants! Pròximament anirem desvetllant informació exclusiva sobre la gala d’enguany, estigueu atentes i atents a les nostres xarxes.
 

Millor esdeveniment de l'any

Veure el resultat


 

Millor iniciativa social i ciutadana de l'any

Veure el resultat


 

Millor contingut per a xarxes socials de l'any

Veure el resultat


 

Millor creació d'arts escèniques de l'any

Veure el resultat


 

Millor creació d'arts plàstiques de l'any

Veure el resultat


 

Millor contingut per a ràdio i televisió de l'any

Veure el resultat


 

Millor espectacle de música en directe de l'any

Veure el resultat


 

Millor llançament musical de l'any

Veure el resultat

 

Si t’havies inscrit i no estàs en la llista, contacta amb nosaltres, hem tingut alguns xicotets problemes amb la recepció de totes les inscripcions, que enguany ha sigut de rècord!

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Samarreta A Tornallom
Samarreta d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram St...
Preu 12 €