La Fúmiga i La Ruta dels Esmorzars grans finalistes dels III Premis Tresdeu

Un any més tornen els Premis Tresdeu on els joves creadors i creadores valencianes són els protagonistes. El guardons comprenen disciplines com les arts plàstiques, música, escèniques o audiovisuals. La gala estarà dirigida per Nerea Sanfe aquest dijous 11 de febrer en l’auditori La Mutant (València), recinte que els acull des dels seus inicis.

Hem arribat a comptabilitzar més de 70.000 entre les 8 categories on destaquen el grup musical La Fúmiga sent finalista en 3 categories (millor llançament musical, millor espectacle i millor gira) o el projecte La Ruta dels esmorzars (millor contingut per a xarxes socials i millor contingut per a televisió). El nou disc de Samantha, les Nits al Carme i l’acció antifeixista dels joves de Pego també han estat àmpliament votats.

Una gala preparada per a ser streamejada

La cerimònia d’entrega, com dèiem abans, estarà presentada per la televisiva Nerea Sanfe i comptarà amb la col·laboració de diferents personalitats com Carolina Ferre, Smoking Souls, Berta Baidez, Karma Cereza, Palmera Vir, Las Entendidas o l’equip del programa de ràdio d’À Punt “Podríem fer-ho millor” liderat per Maria Juan.

Els espectadors gaudiran de les actuacions en directe de l’artista emergent valenciana Ly Raine i de l’estrena del nou disc de Maluks, que comptarà amb les col·laboracions de La Fúmiga i Jordi Palau (ex-cantant d’Orxata i membre d’Aina Palmer).

L’esdeveniment, que començarà a les 19h, finalment no estarà obert al públic però s’emetrà en directe a través de Facebook en fb.com/tresdeu i es podrà visualitzar a posteriori en el canal de Youtube del magazín gràcies a la col·laboració amb Pomelo TV.

Enguany ha estat possible gràcies a patrocinadors i col·laboradors necessaris com són l’Ajuntament de València i La Mutant, les Universitats de València i Alacant, Riures en valencià, Pomelo Televisió, Cerveza Túria i Pro21cultural.

Vos deixem amb el llistat final de finalistes amb els que el jurat professional haurà de deliberar. Com cada any hem volgut comptar amb Manuela Alandes, Cèlia Cerezo i Nelo Gómez; Carlos Pérez de Ziriza, Daniel Monfort i Amàlia Garrigós; Rafa Jordán, Rosa Reig i com a novetat d’enguany Ame de Tresdevoltesrebel.

LLISTAT COMPLET DE FINALISTES

Millor esdeveniment de l’any
Nits al Carme
Presentació La Fúmiga en Alzira
Homenatge a Ovidi Montllor 25+
“Els Amants” del Diluvi

Millor iniciativa social i ciutadana de l’any
Acció Antifeixista Pego
Entrebarris València
La Lluita Continua
Associació Dessex

Millor contingut per a xarxes socials de l’any
La Ruta dels esmorzars
Aprén valencià en línia
La Síntesi
Llet i Vi

Millor creació d’arts escèniques de l’any
Ingovernables – A Tiro Hecho
Un bell cadàver – Aula Teatre UA
Tirant d’aventures – Estranya Cia Teatre
Els Nuvis – Bullanga Cia Teatral

Millor creació d’arts plàstiques de l’any
Espe Estornell
Colors al vent
La Fera de Tito Pontet
Les 9 muses

Millor contingut per a ràdio i televisió de l’any
La Ruta dels Esmorzars (SuecaTV)
TÀP Zàping (À Punt)
Loving CV (À Punt)
Podríem fer-ho millor (À Punt)

Millor espectacle de música en directe de l’any
La Fúmiga gira “Tournar a começar”
Cactus gira de “Roma”
El Diluvi gira “Vine amb mi”
Maluks gira “Furioses”

Millor llançament musical de l’any
Samantha – Nada
Holistiks – Zero
Xetta – Siempre firmes
La Fúmiga – Pròxima Parada

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €