Aixa pren un gir musical en el seu nou single «5AM»


La cantant i compositora oriolana Aixa Sáez ha estrenat aquest dijous el seu single titulat «5AM», després del seu debut en solitari amb el llançament del seu EP «Se quedó atrás» la passada tardor. Un treball en el qual eren presents diversos estils i marcat per ritmes com el soul, la bossa nova, la cúmbia o el R&B. Ara Aixa aposta per altres sons més frescos amb l’objectiu de créixer musicalment i evolucionar com a artista. «5AM» es tracta d’una cançó amb la qual l’artista comença un canvi de rumb en la seua carrera, introduint matisos i influències de la música urbana.

L’estil desenfadat i directe de l’anterior àlbum va ser l’aperitiu del nou treball, que no deixarà a ningú indiferent. Nous sons que són presents en aquest single produït per Víctor Rodríguez, qui torna a acompanyar a Aixa per aquest camí musical. «5AM» és el primer avançament dels seus futurs projectes musicals amb els quals mira directament a la seua projecció en el panorama nacional. L’artista de la Vega Baixa ja va sorprendre el 2019 amb «Nadie dice nada» i des d’aleshores no ha deixat de demostrar el seu talent.

El nou llançament es presenta emmarcat en un vídeo musical original editat per TUPAROASTUDIO, amb escenografia d’elaboració pròpia. La fotografia i l’estètica del videoclip reflecteixen també les novetats del so, però sense perdre el caire reivindicatiu de les seues lletres, les seues ganes de parlar i de dir sempre el que pensa, que ja caracteritzen la música d’Aixa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €