Confirmació d’artistes i dates per a ‘Sons al Botànic’


Sons al Botànic torna, després de la parada obligatòria de 2020, amb sis cites de música indie en acústic, entre les quals destaca l’actuació de Tardor. La sisena edició d’aquest cicle de concerts en la naturalesa torna del 21 de maig a l’1 d’octubre, en el Jardí Botànic de la Universitat de València.

El programa presenta sis nous concerts amb sis artistes nacionals de primera línia, incloent una banda local. En aquesta ocasió, serà Tardor, que celebrarà els seus deu anys de trajectòria en el Botànic, en la seua tornada als escenaris, l’1 d’octubre.

Els recitals tindran aforament limitat per a 100 persones i comptaran amb les mesures sanitàries per a garantir la seguretat dels grups i de l’assistència, destaquen els responsables de l’activitat en un comunicat. El públic romandrà assegut en cadires distribuïdes amb la distància de seguretat obligatòria entre elles i els seients es reservaran en el moment de la compra.

Enguany, tots els pagaments seran telemàtics, els corredors tindran un sentit únic i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del recinte, per a complir amb la normativa vigent.

Una altra novetat és el canvi en l’horari. Els concerts enguany se celebraran a partir de les 20.45 hores, i l’obertura de portes serà a les 20h per a permetre entrar de manera escalonada.

Totes les actuacions del cicle:
21 de maig: Suu
11 de juny: Los Hermanos Cubero
23 de juliol: Enric Montefusco
20 de agost: Alice Wonder
17 de setembre: Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca)
1 de octubre: Tardor

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de la distribuïdora Wegow.

sons-al-botanic

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €