Feslloc anuncia el cartell per a aquest estiu

El Feslloc arriba a la seua 15a edició superant la Covid19 i defensant la música en valencià i la cultura segura i necessària. Zoo, El Diluvi, Xavi Sarrià, Maluks, Feliu Ventura, Jonatan Penalba, Tito Pontet, Blackfang, The Dance Crashers i Malparlat són el cartell del Feslloc 2021. Sota el lema “Feslloc, 15 anys de revoltes” ha presentat una programació adaptada a la pandèmia, per a dos dies de festival -enlloc de tres-, i sense acampada, però mantenint l’esperit original del festival. El festival se celebrarà a Benlloc (La Plana Alta) el 9 i 10 de juliol.

El Feslloc 2021 portarà grans noms de la música en valencià, al costat de formacions emergents, presentant diferents estils, i propiciant artistes que presenten treballs nous. De moment, el Feslloc 2021 tindrà un aforament d’unes 800 persones -les entrades estan exhaurides i l’organització està estudiant si poden traure més abonaments a la venda les properes setmanes- i els concerts s’acabaran abans de les dues de la nit. No es podrà habilitar zona d’acampada, però l’organització està treballant per oferir al públic transport entre Castelló de la Plana i Benlloc, per facilitar que es puga trobar allotjaments alternatius sense haver de fer servir el transport privat necessàriament.

L’organització del festival, formada per l’associació sense ànim de lucre Feslloc -amb participació de Escola Valenciana i l’Ajuntament de Benlloc- l’any passat ja va fer un esforç per celebrar el festival malgrat totes les dificultats imposades per la pandèmia amb l’objectiu de “defensar els treballadors de la música en valencià i que la cultura és segura i necessària”, i enguany no podia ser menys. Així, tot i que el Feslloc 2021 no tindrà el volum d’actuacions de l’edició 2019 pre-pandèmia, sí que fa una aposta per mantindre la qualitat musical que el caracteritza i el format d’edicions anteriors, sempre seguint les recomanacions sanitàries vigents en cada moment.

MALUKS-GROC-2021-3-(c)-Jaume-Verdú

 

Fotos: Irene Bernand; Jaume Verdú

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €