À Punt anuncia un nou programa presentat per Lluís Cascant

La nova graella d’À Punt va descobrint-se a poc a poc. Fa unes setmanes vos anunciàvem el concurs diari presentat per Maria Juan i Nerea Sanfe, «Això no és normal». Ara, segons informa el mitjà Neeo, també se sap que hi haurà un nou concurs setmanal presentat per Lluís Cascant i produït per Valencia Imagina TV (VITV – Grup Mediapro), que ja produeix «Atrapa’m si pots» per al canal.

El nom per al nou concurs, així com el dia i horari dins la programació televisiva, encara es desconeix. De moment se sap que es tracta d’una adaptació d’un format emés per AragónTV entre 2016 i 2018 en horari de prime time, amb una durada de 30 minuts i que es deia «La extra». Una de les característiques del programa és que no hi ha plató, ja que és el concurs qui es trasllada fins al lloc on són els concursants, ja siga una empresa, una escola, una associació, etc.

De tal manera que el programa recorrerà el País Valencià buscant empreses que vulguen convertir-se en un plató de televisió. “L’equip del concurs instal·larà un plató de forma exprés en l’empresa i portaran una sèrie de preguntes que es dividiran en 4 rondes i una prova final“, informa Neeo.

En la primera ronda hi participen tres concursants que hauran de respondre, durant 60 segons, a preguntes de cultura general. Per cada resposta encertada aniran sumant bitllets. En la segona ronda s’hi faran 5 preguntes, que cada concursant haurà de llançar a un dels seus contrincants. Si el contrincant l’encerta, s’emportarà un dels bitllets de qui li ha llançat la pregunta, si la falla, li haurà de donar un bitllet. Qui menys bitllets té al final de la ronda, quedarà eliminat. En la tercera ronda, també eliminatòria, els concursants hauran de triar 3 temes entre els proposats pel programa, els faran 10 preguntes i qui més ràpid senyale que vol respondre i n’encerte més serà qui es quede per a la següent ronda. En la quarta ronda el concursant farà girar una ruleta on hi han indicades 4 proves diferents i haurà de realitzar aquella que marque la ruleta.

I, al final, el concursant haurà de triar entre quedar-se amb els bitllets que ha anat acumulant al llarg del concurs o quedar-se amb la capsa que tindrà Lluís Cascant a les mans, “una capsa que pot sumar, restar, posar a zero o donar un regal important”. La nova graella d’À Punt anirà coneguent-se al complet pròximament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €