El Piset amb Lluís Cascant i Saray Cerro (1×05)

El Piset, el programa de Tresdeu, presentat per Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, i Àrtur Martínez, de La Fúmiga, han realitzat, com cada setmana, dos entrevistes més per tal de trobar als seus perfectes companys o companyes de pis. En aquesta ocasió, ha sigut el torn de dos promeses d’À Punt, la ràdio televisió pública valenciana. Lluís Cascant presentador de TàP Zàping i Saray Cerro monologuista i reportera en el programa Podríem Fer-ho Millor, de Maria Juan, entren a casa per xarrar un poc sobre icones de la televisió.

Des de María Teresa Campos fins a Ibai Llanos, passant per Crónicas Marcianas i el Grand Prix, tot té el seu lloc a El Piset. De la televisió valenciana no s’obliden, Maria Abradelo i Ximo Rovira han caigut al joc d’aquest episodi, que consistia a endevinar quin personatge públic tens escrit al front. Pel que fa al ja mític joc d’El Piset, les preguntes de cultura, els dos convidats han deixat el llistó molt alt i a més Ame i Saray tenen gustos audiovisuals molt similars, però Àrtur veu perillar el seu lloc com al company de pis preferit d’Ame. Així que continuaran buscant d’altres, que la llista d’amics i amigues encara és llarga.

El Piset ja es troba disponible al canal de Youtube de Tresdeu, des d’on el podràs veure en primícia tots els diumenges a les 19 h. Nosaltres hi serem des de moments abans en el xat comentant-lo. Així que per a no perdre-t’ho, no oblides subscriure’t i donar-li a la campaneta! T’esperem en El Piset.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €