Els Txarango s’acomiaden amb l’àlbum ‘El gran ball’

Els Txarango presenten El gran ball, un nou disc doble que han gravat “per a compensar la tristesa i el xoc” que va suposar la suspensió de la gira de comiat “El gran circ” que tenien planificada per 2020. En aquest treball han col·laborat més d’una cinquantena d’artistes, com Ciudad Jara, El Diluvi o ZOO.

Amb 100.000 entrades venudes per a la gira “El gran circ”, els Txarango van proposar a les persones que tenien entrada bescanviar-la per un exemplar d’aquest disc tan especial. Paral·lelament, també el van posar a la venda al seu web. Tot això durant un temps limitat d’una mica més d’un mes i amb el missatge que el disc no es tornaria a fabricar ni a vendre. En total se’n van vendre 23.500 unitats d’El gran ball, que són la totalitat de l’edició limitada que s’ha fabricat i que no està a la venda enlloc.

El gran ball ha resultat un disc doble d’edició limitada i numerada on els Txarango recuperen les seves cançons més emblemàtiques amb col·laboracions de luxe: Amparanoia, Lluis Llach, Joan Garriga, Judit Neddermann, Zoo, Stay Homas, Marcel i Júlia, Gerard Quintana, Ana Tijoux, El Diluvi, Alba Reche, Nil Moliner, Miki Núñez, Doctor Prats, Koers, Pupil·les, Lluís Gavaldà o Ramon Mirabet entre molts d’altres fins a arribar a un total de 51 artistes. Tota una demostració d’amor col·lectiu, entre Txarango, les seves cançons eternes, els i les artistes que hi col·laboren i el públic.

Per aquest darrer treball, el grup aconsegueix el disc d’or amb 23.500 unitats venudes. Un disc d’or que també obtenen pel seu darrer disc d’estudi ‘De vent i ales‘, amb qui han aconseguit vendre 20.000 còpies.

Per tant, ja sense gira, aquest treball serà el comiat musical dels Txarango. Tot i que l’edició física ja no es pot adquirir, des del 13 de juny El gran ball es troba a les plataformes digitals.

Portada-Txarango-El-Gran-Ball

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €