Les 30 primeres confirmacions del Low Festival 2022

El Low Festival presenta els primers 30 noms del cartell de 2022. La pròxima edició té la missió de recollir el millor i més rellevant que ha passat des de l’última edició en l’escena nacional del pop i del rock independent.

Inaugura el cartell d’artistes nacionals els Izal i els segueixen Amaia, Sen Senra, León Benavente, Sidonie, La Habitación Roja, Carlos Sadness, Carolina Durante, Ojete Calor, Belako, Triángulo de Amor Bizarro, El Columpio Asesino, Anni B Sweet, Novedades Carminha, Biznaga, Buffetlibre, Elyella, Marcelo Criminal, La La Love You, Rufus T. Firefly, Mueveloreina, Toundra, Joe Crepúsculo, Colectivo Da Silva o Flash Show.

Quant als convidats internacionals, estaran els Primal ScreamMetronomy, White Lies, Temples i els sempre efectius !!!.

Els posseïdors d’un abonament per a l’edició de 2020 o 2021, podran utilitzar el seu abonament per a l’any vinent sense necessitat de realitzar cap gestió. Per contra, si necessiten rebre l’import dels seus abonaments, hui mateix s’obri el termini de devolucions, actiu durant 15 dies. Per a sol·licitar la devolució bastarà amb emplenar el següent formulari, disponible també en la web del festival.

Hui s’obri, a més, la venda de nous abonaments per a Low Festival 2022. Les noves entrades estaran a la venda a partir de les 12:00 hores en la pàgina web del festival des de 70 euros.

Enguany, “Low in the City”
Però 2021 encara té alguna cosa a oferir al públic i, especialment, a tots aqueixos #LowersForever que compten els dies per a tornar. “Low in the City” arriba coincidint amb les dates en les quals enguany se celebraria #Low2021, els dies 30 i 31 de juliol. Per a aquesta ocasió tan especial i nostàlgica, ens traslladem a la ciutat (Auditori Julio Iglesias) per a celebrar tres concerts diaris, amb un total de sis bandes del panorama indie-pop nacional preparades per a pujar a l’escenari: Shinova, Arde Bogotà i Locos de Atar; Dorian, La La Love You i Malamute.

 

Primeras-confirmaciones-LOW22_

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €