I aquesta és la nostra cançó de l’estiu!

Ja tenim ací la cançó de l’estiu, i ve de la ma, un any més, de Jazzwoman. “Cuando viene el calor” és una cançó que parla del que passa quan arriba el calor, quan arriba l’agonia i el xafogor. Com diu la Jazz que “naix de la necessitat de refrescar-se i fer-ho en família, amb totes aquelles persones amb les quals et trobes a gust”. I just en aquest punt, entren en joc Nativa. “Vaig voler col·laborar amb Sen-K i Julio de Nativa, perquè crec que son dues persones molt com jo, tenen salero i un sentit de l’humor i de la vida molt paregut al meu”. Com a resultat, tenim un tema molt especial, que manté l’essència del rap, però es barreja amb tocs de la salsa, de la rumba i “de tot el que li tirin a l’artista”.

Cuando viene el calor” ha estat produit per J.Man de 960 Estudios i Patxi Pastor, i ha comptat amb la col·laboració especial de Nadya Taifi de Awakate i Maikel, al trombó i la trompeta respectivament. Respecte al videoclip, Creatize Films ha tornat a posar-se al front.

De manera paral·lela, JazzWoman continua imparable, traslladant la seua música al directe. La podrem veure aquest cap de setmana al Festival de Músiques Urbanes de Tarragona (24 de juliol), a les Barraques de Sitges (29 de juliol) i l’Estadi del Mallorca a Palma de Mallorca (10 d’octubre).

Aquests i altres temes els podeu trobar a la playlist “Estiu Tresdeu” al nostre perfil d’Spotify!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €