Smoking Souls torna a La Marina amb un concert especial

La banda de Pego, Smoking Souls, s’acomiada de moment dels escenaris de La Marina Alta aquest dissabte 21 d’agost a l’Auditori de Teulada-Moraira. El concert començarà a les 22h i serà en un enclavament molt especial a La Marina Alta, en la zona enjardinada de l’espai cultural per excel·lència d’aquestos darrers anys.

I és que Carles, Pau i Bolu acaben el cicle del multipremiat “Translúcid” per enfocar-se aquest hivern en noves històries i cançons. Recordem que aquest últim disc d’Smoking Souls ha aconseguit un Premi Carles Santos i tres Premis Ovidi Montllor. Un àlbum que, com totes les bandes del circuit, esperaven -i esperàvem- haver presentat més en directe, però per les circumstàncies pandèmiques ha sigut impossible.

Totes les persones que vulguen acostar-se el cap de setmana a Teulada-Moraira, a veure el final de gira d’Smoking Souls, encara tenen l’oportunitat d’adquirir l’entrada d’aquest concert.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €