L’Arenal Sound torna en 2022 i avança estos artistes

Després de molt de temps esperant per a poder anunciar alguna cosa per fi The Music Republic han llançat el primer avanç del cartell per a la pròxima edició d’Arenal Sound. Tornen a Borriana i ho faran del 2 al 7 d’agost de 2022.

Comptaran amb artistes valencians/es, estatals i internacionals, que donaran veu a una nova edició post-covid del festival. En les primeres artistes confirmades podem trobar a Bad Gyal, Morad, Dimitri Hortes & Like Mike, C. Tangana, Lola Índigo o Carlos Sadness entre altres. Especial menció al castellonenc del moment Zzoilo i als alacantins Funzo & Baby Loud. I això no és tot, és només un primer avanç, pròximament anunciaran més confirmacions -afirmen des de l’organització-.

Pel que fa a la venda d’entrades, els abonaments generals i VIP estan a la venda des del diumenge 19 de setembre a les des de 39,95 € + despeses. Són molt limitats, ja que només eixiran a la venda els abonaments alliberats després de les devolucions per l’ajornament de les anteriors edicions a causa de la crisi sanitària.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €