El cartell del Festivern 2021, la notícia més esperada

Després de dos anys d’aturada forçada, torna un dels festivals més antics del País Valencià, el Festivern. Setze edicions ininterrompudes d’aquest festival el converteixen la cita cultural amb majúscules de les comarques centrals valencianes.

Durant tres dies, Tavernes de la Valldigna acollirà a milers de persones en aquest festival que, a més de concerts, oferirà zona d’acampada, campionats esportius, concursos i tota classe d’activitats. En els últims dies de l’any, la localitat de La Safor es convertirà en l’epicentre musical i cultural del país.

Aquest any, a la carpa del Fetivern, sonaran els nou discs de Zoo, La Fúmiga, Mafalda o Ciudad Jara. També estaran Jazzwoman, Roba Estesa, Lisasinson, The Tyets, Maluks, els mítics Boikot o els italians Talco, entre altres. Més d’una vintena d’artistes que tornaran a portar la música a Tavernes de la Valldigna entre el 29 i 31 de desembre.

Segons l’organització, el Festivern 2021 se celebrarà del 29 al 31 de desembre respectant les mesures d’higiene, seguretat i aforament adoptades per Conselleria de Sanitat. Amb mascareta i sense cadires, els concerts es duran a terme durant tres nits que culminaran amb la benvinguda al nou any amb les ja tradicionals campanades festiverneres. A més, el públic disposarà de zona d’acampada, habilitada amb totes les mesures de sanitàries pertinents i només accessible per als assistents al festival.

IMPORTANT: Una de les mesures de seguretat adoptades pel festival serà l’obligació de presentar el Certificat de vacunació europeu, necessari per a accedir al recinte. Molt prompte el festival activarà un apartat en la seua pàgina web amb tota la informació sobre aquestes mesures al detall.

En definitiva un Festivern 2021 a Tavernes de la Valldigna amb tres dies de concerts, zona d’acampada i amb DJ Plan B amb la sessió de tancament, tal com l’havíem acomiadat l’última edició.

Les entrades de la qual estaran a la venda a partir del pròxim 2 de novembre, a les 12:00h, en la web del festival i en Codetickets.

festivern 2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €