Les Júlia ens obrin sa ‘Casa’

El grup Júlia, format per Estela Tormo i Lídia Vila, presentarà el seu últim treball, ‘Casa’, el pròxim 6 de novembre al Teatre Calderón d’Alcoi. El concert comptarà també amb l’actuació d’Anna Andreu i de les dj Hits with Tits i serà una ocasió molt especial per retrobar-se amb la personal sonoritat de les alcoianes en un espai destacat de la seua ciutat.

Casa’ (Hiddentrack Records, 2021) és el tercer disc de Júlia i ofereix un recorregut domèstic i alhora oníric en vuit temes, com a habitacions d’una casa, que a més constitueixen una aventura sonora nascuda del joc amb materials quotidians pocs habituals en la música d’estudi, un experiment que naix d’una residència artística de tres mesos a l’IVAM CADA d’Alcoi. Una vegada més, les Júlia ens ofereixen en aquest disc un pop electrònic fresc i suau, ple de sensibilitat, que transita entre paisatges sonors replets de llum però també, de vegades, obscurs, i que ha aconseguit excel·lents crítiques als mitjans generalistes i especialitzats.

En aquest concert, Júlia estaran acompanyades per Anna Andreu, qui després de diversos discos coliderant el projecte Cálido Home, va debutar en solitari l’any passat amb el seu disc ‘Els mals costums’ (Hidden Track Records 2020) on s’acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arrodonint un projecte ple de calidesa i màgia. A més, la vetllada al Teatre Calderón d’Alcoi comptarà amb l’amenització del dj set Hits with Tits, format per la promotora musical Lourdes Sanz i la il·lustradora Ada Díez, autora també del cartell del concert.

Les entrades per al concert estan ja disponibles al web www.teatrecalderonalcoi.com per només 5€.

 

julia_casa_alcoi

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €