Guanyadores i guanyadors dels IV Premis Tresdeu

Una vegada hem agafat un poc de distància d’aquesta edició dels Premis Tresdeu podem dir que han sigut els més intensos sense dubte. No ens cansarem mai de donar-vos les gràcies a totes i tots per fer-ho possible, tant patrocinadors com finalistes, públic o tu, lector/a de Tresdeu. Un any més La Mutant es va omplir de germanor i de joves creadors/es valencians/es que compartien i posaven en comú la seua realitat: la felicitat d’engegar projectes, la gana de festa però també l’ansietat, les pors…

La gala va estar conduïda magníficament per Saray Cerro que va comptar amb amigues d’altura com Ferrxn, Lluís Mosquera, Diego Varea o les Maluks -entre altres-. Pel que fa a les actuacions musicals obria Esther cantant en directe el seu últim single, el reggaeton de Kenya Racaile i Cactus, que es va llançar a fer dues cançons del que serà el seu nou disc. A més, vam viure un moment molt emotiu quan homenatjaren al seu company Buggy.

Pel que fa als guanyadors i guanyadores dels guardons foren “No a l’ampliació del Port de València” en millor iniciativa social i ciutadana, Mafalda en millor espectacle en directe, A Tiro Hecho en millor projecte d’arts escèniques, Helga Ambak en plàstiques, Koda el llançament musical, Torn de paraula en format de ràdio i televisió i Cabrafotuda com a millor iniciativa en xarxes socials de 2021. L’honorífic, com ja s’havia anunciat, recalava en els casals populars Tio Cuc d’Alacant i Ca Bassot de Burjassot.

El jurat va estar compost per  Manuela Alandes directora de Territori Sonor d’À Punt Media, les periodistes Irene Herreras (Levadura Club) i Álvaro G. Devis (Valencia Plaza) respecte a les categories de música. A l’audiovisual foren Francesc Felipe, director de Promercat i Escola Valenciana, la directora Laia Lluch i la periodista Cèlia Cerezo. I en l’escènic i plàstic Inma Expósito directora de Sagunt a Escena, l’actor Nelo Gómez i Ame Soler de Tresdevoltesrebel. I aquestes foren les seues valoracions:

TOTAL “MILLOR DIRECTE”
Mafalda, 8
Feslloc, 5
Jazzwoman, 3
La Fumiga, 1
Samantha, 1

TOTAL “MILLOR LLANÇAMENT”
Koda, 6
La Fúmiga, 5
Alba Reche, 3
Samantha, 2
Alba Juan, 2

TOTAL “XARXES SOCIALS”
Cabrafotuda, 9
Apitxat, 4
Gal·la Martí, 2
Aprén  valencià en línia, 2
Llet i vi, 1

TOTAL “MILLOR RÀDIO/TV”
Torn de paraula, 7
Duel de veus, 4
Coses (in)útils, 4
Podríem fer-ho millor, 3

TOTAL “ESCÈNIQUES”
A Tiro Hecho, 8
Paula Serrano, 4
Silla Verde, 3
Saray Cerro, 2
Antes de que todos lo sepan, 1

TOTAL “PLÀSTIQUES”
Helga Ambak, 9
Cesc Roca, 4
Pedro Ads, 3
Soy Cardo, 2

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €