Les novetats musicals que arriben este 2022

L’any 2022 l’hem iniciat amb moltes novetats musicals d’artistes i grups que estàvem esperant amb impaciència com  El Diluvi i el seu “Present”, Neus Ferri i la seua “Llar”Elena Játiva amb “La insoportable intensidad del ser” , Novembre Elèctric i el seu “Memento”, entre altres. Però, açò no acaba ací perquè este any, tans sols s’acaba d’iniciar.

Ciudad Jara, Pupil·les, Smoking Souls o Cactus

En este mes de febrer, que acabem d’iniciar, descobrirem el nou treball de Ciudad Jara, “Cinema”. Treball on ja hem conegut “Cerezas y Azahar” i, este diumenge, ens presentaran altre senzill, “Cantantes”.

També, este mes, el dia 9 arribarà “Tot i res” el nou àlbum de Pupil·les on, segons han avançat a les seues xarxes, comptarà amb una col·laboració amb Maluks.

“La cura” de Smoking Souls la podrem escoltar a partir del 18 de febrer i tancarem l’hivern amb el “Mode avió” de Cactus.

Més música a la primavera: JazzWoman, Tesa, Auxili o Malparlat

L’estació de la primavera vindrà ben forta i la començarem amb JazzWoman que, el 25 de març, ens espera amb “Atlantis”.

Cap a finals d’abril esperem el nou treball de Tesa. La cantant d’Almussafes ja ens ha fet algun avançament amb “Fènix”, “Trap de batre” o “Granaïna 2.0”.

I serà també a esta primavera quan, per fi, tornen, amb nova música, el grup d’Ontinyent, Auxili. Que, amb “Diga-li”, ens han deixat amb ganes de més.

Un 2022 on està per vindre la nova cançó d’El Tio la Careta, “Sois mi mejor tesoro”, tal com anunciaven a finals d’any a les seues xarxes.

Xavi Sarrià ja ens ha fet una avançament del nou material que està per vindre, amb  “La nit ferida”.

Una estació on el “Rap & Poesia” de Malparlat també vindrà fort, s’esperen moltes col·laboracions al seu nou disc, entre elles, Sociologia Animal o Làuder.

Esperem també més música de Funkiwis que, amb els avançaments de “No drama” o “Azul”, que estrenaven anit, suposem que algun treball seu estarà al caure. I també podem avançar que, molt prompte, tindrem notícies de Tito Pontet i, de nou, ens faran ballar amb la seua música jamaicana.

Però, les novetats musicals per a este 2022 no acaben ací, perquè s’esperen més cançons i més treballs de molts artistes més. Anirem ampliant la informació a Tresdeu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €