Les noves confirmacions del Feslloc 2022 el rellancen com el festival més paritari

Des de sempre el Feslloc ha sigut un dels festivals amb més consciència pel que fa a la paritat dalt de l’escenari. Any rere any l’organització ha anat sumant esforços i complicitats que han fet que la presència femenina augmente cada edició.

Al cartell liderat per les gallegues Tanxugueiras s’incorporen les noves revelacions de la música valenciana Esther que presenta “Les teues ales” (Primavera d’hivern, 2021) i Sandra Monfort presentant “Niño Reptil Ángel” (Hidden Track Records, 2021). També s’afegeixen les bandes Aina PalmerJazzmatiks i la solista catalana Joina. El Feslloc fa així un pas més que el rellança com a un dels festivals més paritaris de l’estiu.

En definitiva un autèntic aparador artístic que reflecteix la diversitat i pluralitat de propostes on també es podran viure les noves cançons i directes dels retornats AuxiliSmoking SoulsXavi SarriàGinestà o La Fúmiga. I no només musicals, també a les xarxes socials es pot seguir el dia a dia dels creadors/es de contingut del Feslloc, Saray Cerro i Fran Tudela “Cabrafotuda” on conten les seues experiències i consells en clau d’humor.

Recordem que el Feslloc, el festival per excel·lència dels i les joves valencianes, torna al seu format original de tres dies i acampada. Una notícia tan esperada que la primera i segona promoció d’abonaments es van esgotar el primer dia. Actualment, els abonaments estan a la venda a un preu de 48 euros amb els quals s’inclou l’acampada, disponibles al web feslloc.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €