L’Actor Secundari i les coses que mai et va dir

L’Actor Secundari és la història de tots i de ningú, són històries quotidianes que li poden passar a tot el món. Ell és el personatge, creat per Albert Vañó i Albert Doménech, al que li passen les coses que volen contar. Una espècie d’alter ego en el qual tot el món es pot identificar.

Des de Bocairent, al cor de la Mariola, naix aquest projecte que destil·la sinceritat. Un projecte condicionat per un entorn dur i preciós al mateix temps, que vol donar forma a les vides de les persones que són actors secundaris de la seua pròpia existència.

Un recull de cançons que parlen de créixer, de madurar, de les responsabilitats, de talent malbaratat, d’esperança i d’eixes converses que tenien pendent amb ells mateixos.

 
El procés creatiu d’aquest L’Actor Secundari i les coses que mai et va dir (La Fera CC, 2022), gravat a cavall entre Bocairent, València i Muro, ha estat capitanejat pel productor Blai Antoni Vañó, conegut pels seus treballs per a Els Jóvens, Andreu Valor, Joe Pask o Marco Pompero.

Aquest projecte ja té tres presentacions en directe confirmades, on es podrà visualitzar el curtmetratge i on un artista convidat posarà la part musical interpretant cançons pròpies i cançons del disc de L’Actor Secundari. La primera presentació serà el 3 d’abril a Bocairent, el seu poble natal, i l’artista convidat serà Andreu Valor acompanyat de Blai Antoni Vañó; la segona el 9 d’abril a Alcoi on participarà Hugo Mas i Marco Pompero; i l’última serà el 10 d’abril a València, on l’artista convidat serà Joe Pask en format duet, també amb Blai Antoni Vañó d’acompanyant.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €