Prepara’t per al Dia del Teatre amb aquestes propostes

Aquest diumenge dia 27 de març se celebra el Dia del Teatre i, des de Tresdeu, fem repàs de la cartellera per a proposar-te algunes de les funcions que no et pots perdre.

Teatre Principal de València

 Esta temporada podràs disfrutar de funcions com “Manifest antiromàntic” amb Joan Palomares i Pau Berga al capdavant. Una electro-òpera d’agitació sobre les possibilitats d’estimar-nos en l’època del consum de cossos.

Podràs gaudir d’aquesta funció el 25 i 26 de març a València i, molt prompte també, a Castelló i a Alacant.

teatre

‘Manifest antiromàntic’-Foto: Instagram @joan_palomares

Per abril ens espera també una gran oferta de propostes com “El tocadiscos de Joan Fuster” que arribarà al Principal el 23 i 24 d’abril, un espectacle teatral amb textos de Fuster i amb música en viu que no et pots perdre. Esta funció estarà també al Teatre Principal de Castelló, el 30 d’abril, i al Teatre Arniches d’Alacant, l’11 de juny.

teatre

Foto: Instagram @cescrocastudio

Pots mirar tot el que t’espera a este teatre ací

Teatre Rialto de València 

“Germans” de Pasqual Alapont del 24 al 27 de març, una comèdia que et deixarà ben captivada des del primer segon quan comences a descobrir la història dels germans Paco i Gaspar.

Al Rialto aquesta primavera també ens espera molta dansa per al pròxim mes d’abril amb “aISLA2”, “Invisibles,” entre altres.

Teatre Arniches d’Alacant

 Arriba Companyia La Tal amb “Italino Grand Hotel” amb una sola funció aquest 27 de març, coincidint amb el Dia del Teatre.

Altres propostes per ací són l’1 d’abril amb “La mudanza”, un espectacle de circ per a tots els públics que combina acrobàcia, malabars, música i jocs d’enginy.

I, també, hi haurà espai per a la música amb el concert de Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban el pròxim 9 d’abril.

Teatre Principal de Castelló

Sols una funció, 24 de març, de “El Aguafiestas” amb Josema Yuste i Santiago Urrialde.

També el 9 d’abril arriba “Loop”, guardonat a millor espectacle de dansa en els Premis Feten, que et convida a reflexionar més enllà de quan acaba tota funció.

Teatre Calderon d’Alcoi

 Aquest 25 de març arriba la funció d’un sol dia “Burundanga” una comèdia que et recomanem per a estos pròxims dies. També, a l’abril disfrutarem de les funcions “Soc una nou” o del concert de l’artista alcoiana Neus Ferri.

L’Auditori de Torrent

Aquest 25 de març amb “Heredarás la lluvia”, un viatge dels últims supervivents de l’espècie humana al límit de la vida i la llibertat i, també, el 26 de març podràs disfrutar de “Il canto del cigno”, el concert celebració del 75 aniversari.

L’Auditori de La Vall d’Uixó

 T’espera el pròxim 2 d’abril “La coartada” un suspens policíac protagonitzat per l’actriu Maria Castro i acompanyada per Daniel Muriel i Miguel Hermoso.

Teatre Echegaray Ontinyent

Celebren este Dia del Teatre amb la màgia de Jorge Blass i continua l’espectacle el 3 d’abril amb Cayetana Guillem Cuervo i “Puertas abiertas”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €