Cartell complet del Feslloc 2022

El Feslloc anuncia noves confirmacions i distribueix ja el cartell per dies. En aquesta nova ronda s’han desvelat els noms d’Apologia, L’Home Brut, Joe Pask, Bacora i més que se sumen als del Diluvi, Cactus, Ebri Knight, Pupil·les i Tesa, que visitaran Benlloc presentant els seus nous àlbums.

El festival de la Plana Alta torna al seu format habitual de tres dies de concerts, activitats i acampada i, enguany més que mai, amb un cartell protagonitzat indiscutiblement per dones. El 70% de les bandes confirmades estan liderades per una o més dones i el fet ascendeix al 81% si comptabilitzem els grups que tenen almenys una dona en la seua formació. Així doncs, aquestes confirmacions se sumen a les bandes ja conegudes: Tanxugueiras, Els Catarres, La Fúmiga, Auxili, Smoking Souls i moltes altres.

Així mateix, el Feslloc també anuncia la posada a la venda d’abonaments de dos dies, que es podran comprar tant per a dijous i divendres com per a divendres i dissabte al web del festival per només trenta-nou euros.

feslloc 2022

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €