Coneixent aproop!, l’operadora valenciana de fibra i mòbil

Quantes operadores de fibra i mòbil coneixeu que oferisquen atenció en valencià? I que a més s’involucren activament en donar suport a les tradicions, festes i cultura del nostre territori?

A nosaltres ens costava prou trobar un exemple, la veritat. Perquè això d’usar el valencià com a llengua d’empresa alhora que es fan coses pel País Valencià sembla una mena de fantasia.

Bo, ho semblava, perquè aproop! telecom ha arribat per a omplir eixe forat amb un model d’operadora de proximitat que marca un abans i un després en la forma de donar servei als seus clients.

La telecom d’ací

Aquesta operadora valenciana es va llançar l’estiu passat amb una oferta de tarifes que combina mòbil solt, fibra amb mòbil i també fibra solta, a més d’Internet ràdio per a poblacions rurals on la cobertura d’Internet no és molt àmplia.

Gràcies al fet que treballa sobre la xarxa de Yoigo i Orange, aproop! telecom ofereix la mateixa cobertura que aquests operadors, així com la connexió 4G més ràpida.

Cadascuna de les seues botigues, repartides al llarg del territori valencià, és el lloc perfecte per a informar-se sobre el servei que ofereix, resoldre dubtes sobre qualsevol tarifa o aprofitar promocions exclusives del punt de venda.

A més, ha desplegat xarxa pròpia de fibra per tot el territori, cosa que li permet oferir als seus clients Internet de major qualitat, un servei tècnic de proximitat i millors preus.

Però un dels aspectes més atractius d’aproop! és el fet que la seua atenció al client es fa preferentment en valencià, reivindicant així la nostra llengua com a vehicle comunicatiu.

De la mateixa manera, les seues comunicacions als mitjans i els continguts que publica a xarxes són també en valencià, com pots veure en el seu compte d’Instagram, @aprooptelecom, on l’empresa informa els seus seguidors i seguidores sobre la seua actualitat, combinant-la amb publicacions relacionades amb la llengua i la cultura, novetats de les seues tarifes o informació interessant sobre el sector de les telecomunicacions.

Un prescriptor que també és d’ací: Eugeni Alemany

Una operadora així, que aposta per tot el que es fa a casa, havia de transmetre eixe missatge de manera potent. I per això, recentment Eugeni Alemany s’ha convertit en imatge de la marca en totes les seues campanyes.

Sent client quasi des del principi i després de provar el servei uns mesos, el presentador i humorista, satisfet amb la seua tarifa i l’atenció rebuda, acceptava l’oportunitat de convertir-se en prescriptor de l’empresa.

Com diu el lema de la companyia: “La fibra, d’ací. El 4G, d’ací. I el prescriptor, també d’ací.”. En definitiva, aquesta telecom porta la proximitat en el seu ADN.

Eugeni Alemany aproop!

aproop! de la nostra cultura

Pel que fa a la seua vinculació amb la cultura, aproop! ha tancat des del seu naixement diferents acords amb institucions i entitats valencianes amb el fi de promoure els trets culturals i les tradicions d’aquest poble. Algunes de les entitats amb qui col·labora habitualment són:

Escola Valenciana

Treballant braç a braç amb Escola, aquesta telecom potència l’ús del valencià implicant-se en diferents esdeveniments impulsats per la institució, com ara les Trobades d’Escoles en Valencià.

Fundació FULL

Aquesta entitat treballa per la promoció de la lectura, i aproop! no desaprofita l’ocasió d’estar present a les Places del Llibre que FULL organitza. Així, està al corrent de les últimes novetats del món editorial valencià mentre informa els assistents sobre el servei de proximitat que ofereix, sempre lligat a la promoció de la nostra cultura.

Societat Coral El Micalet

Des de la Societat Coral es treballa per a defensar la cultura i tradicions valencianes des de la perspectiva de la música. Per això, com a empresa implicada en la preservació de la cultura valenciana, la telecom d’ací col·labora amb aquest col·lectiu patrocinant alguns dels premis que atorga anualment, així com oferint beneficis exclusius als seus socis i sòcies.

Federació de Pilota Valenciana (Fedpival)

La Pilota Valenciana és el nostre esport per definició, i aproop! patrocina alguns dels principals campionats que organitza Fedpival, com l’Autonòmic aproop! de raspall, que porta el seu nom.

Què vos sembla? No està gens malament per a una telecom amb menys d’un any de vida, i el que tenen previst fer. En definitiva, i com afirmen ells: Proximitat, cultura i atenció des d’ací i per a la nostra gent. Això és estar aproop!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €