La nova escena es reuneix a Burjassot al festival incendiari

A València hi ha una nova escena musical, menys coneguda a la qual estem acostumades, però amb pràcticament la mateixa importància. És per això, que naix incendiari, un nou festival que arriba per fer valdre aquesta nova escena. Bandes com Triángulo de Amor Bizarro, La Plata, Biznaga i Lisasinson actuaran el 7 de maig a l’Auditori de Burjassot (València).

Festivals de música hi ha de tota classe i constitueixen un llarg llistat de cites, però especials i diferents pocs. incendiari arriba a Burjassot carregat d’un cartell a l’altura de les demandes de les noves generacions. Una oferta cultural que engloba l’skate, música en directe i art.

Fora de la terra dels camps d’arròs i tarongers, el País Valencià es coneix per ser el bressol de la festa als anys 80. Hui en dia encara existeix un deixant de nostàlgia d’aquells temps i un sector de joves hui dia mantenen vius aquests records a través de la música.«incendiari és més que un festival de música, busquem valorar la nova escena. Pensem que València i voltants tornarà a ser referent en una escena musical d’avantguarda>>.

L’esdeveniment començarà al voltant de les 11 del matí, al Parc de la Granja de Burjassot, on trobarem, a l’skate parc municipal, showcases de patinadores i patinadors de la ciutat com Elvira Galera, Paulo Tavares, Matteo Henrique Diniz, Kelvin Cardoso o Lisa Pandarrt. Tot açò acompanyat de la música en directe de la banda de Vinalesa Semana Santa i el combo trencador d’Aina Palmer. Al centre del parc hi haurà un mercat d’art, format per joves creadores valencianes, on vindran a mostrar les seues il·lustracions, fanzins, fotografies, etc. Totes aquestes activitats del matí seran gratuïtes i d’accés lliure per al públic.

I a partir de les 16 h del mateix dissabte, a l’Auditori de Burjassot (situat just al costat del parc), començaran les actuacions de Triangulo de Amor Bizarro, La Plata, Biznaga i Lisasinson.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €