Rosalia i “Motomami” faran parada en València

Encara no tens l’entrada per a vore a Rosalia en València? “Malamente… tra, tra”. Com diria ella en la cançó en què la vam descobrir i on es va donar a conéixer mundialment.

Rosalia arranca la seua gira mundial pel seu últim treball, Motomami, una gira amb 46 concerts, passant per 15 països en este 2022.  I, entre eixos concerts, està València que la podrem vore, en directe, el 16 de juliol a les 22 hores en l’Auditori Marina Sud. “Chica, ¿qué dices?” Si, com ho lliges, que València tindrà la sort de veure el seu show en directe i, en poc menys de dos mesos.

Des que han eixit les entrades el que més ha sorprés, el seu preu, que passa a ser un dels concerts més cars i, això, va causar un poc de polèmica en les xarxes. Uns preus que el més econòmic el trobes amb 79’50 € . Però de segur que, tots aquells que anireu a vore-la, serà un dia que no oblidareu mai.

 

D’aquest últim disc, Motomami, ens ha presentat en vídeo musical diferents cançons com “Chicken Teriyaki”, “Candy” o la més recent, “Delirios de grandeza”, un videoclip que arribava fa poc.

De “Malamente” a menjar-se el món

Han passat uns quants anys des d’aquell èxit de “Malamente”, però cançó i treball que publica l’artista catalana, sempre és sinònim d’èxit. Va passar amb “Con altura”, “Milionària”, “La noche de anoche” amb Bad Buny, i tantes cançons que ens ha regalat. I, ara, està passant amb “Motomami” un treball on ha demostrat el seu talentàs que té i que, com sempre, hi ha opinions per a tots els gustos.

No obstant això, és una artistassa guanyadora 8 premis Grammy i 1 Grammy Latino. I, el seu últim disc, Motomami, ha debutat en número 1 de la llista global d’àlbums de Spotify, va obtindré el millor debut en la llista de Billboard, de qualsevol àlbum llatí de 2022. També, conegut el seu TikTok Live, el primer d’este estil, que va fer Rosalia el dia del llançament de Motomami, i va atraure a 3 milions d’espectadors.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €