Busquen als nous talents musicals valencians, t’apuntes?

Es busca a talents musicals valencians emergents, bé siguen solistes o grups d’estil pop-rock, i si és el teu cas i estàs buscant concurs, llig!

S’ha posat en marxa el concurs “Emergents pop-rock” amb un premi guardonat amb 600€ i l’oportunitat d’actuar en directe a la Casa de la Mar el pròxim 1 de juliol.

Un concurs convocat per À Punt i el diari Las Provincias on, cada concursant, tindrà l’oportunitat de mostrar el seu talent, la seua creativitat i, també, promocionar les seues obres.

I la pregunta del milió… Fins a quan es poden presentar? Fins al pròxim 12 de juny, pocs dies queden, així que ja saps.

talents

Requisits per a presentar-se al concurs

Com ja hem comentat podran participar solistes o grups, sempre que siguen majors d’edat i que, la majoria dels seus integrants, siguen menors de 35 anys. Amb residència al País Valencià.

Almenys huit temes originals dins del seu repertori que si, finalment guanyen, seran interpretats en el concert final que es portarà Avant pel lliurament de premis.

Aquests premis, com hem comentat abans, s’entregaran el divendres 1 de juliol en el concert que realitzara en la Casa de la Mar.

I quants poden optar al premi?

Es conta amb tres categories guanyadores. Un primer premi de 600 euros , l’esment especial del jurat de 400 euros i el premi del públic elegit per votació popular i valorat per 200 euros.

Les tres categories guanyadores, bé siguen solistes o grups, seran qui actuaran en el concert de la Casa de la Mar, interpretant el seu repertori i durant 45 minuts cada un.

Que, per cert, per aquest espai de La Casa de la Mar, han passat un gran ventall d’artistes com Cactus, Ciudad Jara, El Tio la Careta…

talents

Imatge via Instagram @lacasadelamar

Així que si el pop-rock forma part del teu grup de música o de la teua faceta musical com a solista, podràs optar a aquests premis fins al 12 de juny i entrant al web i participant.

Si no participes i t’animes a votar, a partir del 13 de juny s’obrirà el termini i podràs donar suport a la teua o al teu candidat entrant al mateix web.

Vinga que esperem conéixer ben prompte a aquests nous talents valencians!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €