Tots els festivals del mes d’agost al País Valencià 

El mes de juliol està arribant a la seua fi, però amb ell no se’n van els festivals, encara queda un mes replet de concerts al País Valencià. I no és d’estranyar, donada l’àmplia oferta de festivals d’estiu que tenim arran de tot el territori. Te’n deixem un llistat amb tots els festivals del mes d’agost al País Valencià perquè pugues gaudir-los!

Arenal Sound (Borriana)

La primera setmana del mes més calorós de l’any la localitat de Borriana (Plana Baixa) acull l’Arenal Sound. Un festival que tindrà lloc entre el 2 i el 7 d’agost amb Myke Towers, Duki, Bizarrap, C. Tangana i Afrojack com a caps de cartell. Un cartell que abans de la pandèmia obria el famosíssim Daddy Yankee, però que, a conseqüència de la pandèmia després de la recent retirada del cantant de reggaeton dels escenaris, l’organització s’ha vist obligada a variar.

Ganxo Rock, Caparrarock i Xocorock (Benigànim, Benidoleig i Bocairent)

Aquests tres noms més que festivals tal com els coneixen són concerts d’un dia.
El Caparrarock, té lloc el dijous 4 d’agost a Benidoleig. El cartell ha sigut preparat juntament amb les Festeres 2022 i l’omplen 3 artistes estatals: No Konforme, Boikot i Arce.

Tant Xocorock com Ganxo Rock són dos festivals que se celebren en la comarca de la Vall d’Albaida. Primerament, té lloc Ganxo Rock, en concret el dissabte 6 d’agost a Benigànim. Serà la seua setena edició i tindrà l’entrada gratuïta per a gaudir d’estils variats com el de Tito Pontet, El Diluvi o Ebri Knight. Més tard arriba a la mateixa comarca Xocorock, és el dissabte 27 d’agost a la plaça de bous del municipi de Bocairent. Oferirà en directe artistes com Cactus, Xavi Sarrià o SUU.

Medusa Sunbeach (Cullera)

Després 3 edicions, el Medusa Festival torna a Cullera (Ribera Baixa) del 10 al 15 d’agost. Aquest festival que mescla estils com l’electrònica i l’indie farà sonar de nou la platja de Cullera al so d’artistes com David Guetta, Afrojack, Steve Aoki o Timmy Trumpet. A més, el festival també compta amb un escenari de directes anomenat Live Area on sonaran les veus de Cali y el Dandee, RVFV o Juan Magan.

Rototom Sunsplash (Benicàssim)

Entre el 16 i el 22 d’agost Benicàssim (Plana Alta) acollirà el festival de música reggae europeu Rototom Sunsplash. En aquest es podrà veure les actuacions de Julian i Damian Marley, Morgan Heritage o Mala Rodríguez entre molts altres. Un festival que ofereix diferents àrees i escenaris així com un mercat artesà que el converteix en tota una experiència.

Boombastic (Benidorm)

En la mateixa data que l’anterior, en concret entre el 18 i el 20 d’agost hi ha a Benidorm (Marina Baixa) el Boombastic. Donada la coincidència temporal molts dels artistes també actuen a altres festivals com l’Arenal Sound, és el cas de C. Tangana, Duki o Bad Gyal. És la primera vegada que se celebra a la ciutat de Benidorm després del seu èxit en altres ciutats espanyoles.

Nit jove (Xàtiva)

L’últim de tots no és exactament un festival, però es podrà gaudir de les actuacions de 3 coneguts artistes valencians: El Diluvi, Mafalda i Tesa. Aquesta fira d’agost serà la nit del 18 d’agost a Xàtiva.

Per conéixer els festivals en profunditat o descobrir altres esdeveniments rellevants al territori vos deixem Festiu, la 8a edició de la guia dels festivals del País Valencià. També podeu consultar el mapa del Festiu a festiu.info.

Imatge de l’àlbum del Feslloc 2022

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €