Rememora El Piset

Recordes que Ame Soler de Tres Voltes Rebel i Àrtur Martínez de La Fúmiga es van endinsar en una aventura que tenia com a finalitat trobar els companys o les companyes de pis ideal? A Tresdeu volem rememorar El Piset, una programa de la casa composta per sis capítols disponibles al canal de Youtube plens d’aspirants a compartir pis amb Ame i Àrtur i que van compartir temes d’allò més interessants per a les generacions d’ara. 

Mireia de Pupil·les i Arnau de Zoo

Les persones canvien? Mireia Matoses i Arnau Giménez ho van debatre amb Ame i Arnau al primer capítol d’El Piset. Uns primers aspirants que deixen el llistó ben alt parlant de tot menys del confinament, tema prohibit a El Piset.

Marta Meneu i Cabrafotuda 

Quin capítol més divertit! I és que no podia ser d’una altra manera amb Cabrafotuda i Marta Meneu de La Prestatgeria de Marta, dos dels creadors de contingut amb més seguidors al panorama valencià de les xarxes. Aquest és un espai-temps on els seleccionadors i els aspirants parlen de generacions i els seus canvis. 

Fran Ferri i Naiara Davó

Batalles perdudes i altres decepcionsés el tema de conversa entre Ame i Àrtur al tercer capítol amb els convidats Fran Ferri, de Compromís, i Naiara Davó, de Podem; tots dos diputats a les Corts Valencianes. D’allò més interessant!

Jazzwoman i Jonatan Penalba 

Fent homenatge al dia de les treballadores, el quart capítol va sobre la feina, o com Jazzwoman, Jonatan Penalba, Ame i Àrtur diuen, la “faena”. A més, entra la secció “L’habitació de Marta”, que porta la vida adulta a casa amb un videojoc.

Saray Cerro i Lluís Cascant 

A aquest capítol la protagonista és la televisió, i és que qui millor que Lluís Cascant, presentador de TàP Zàping, i Saray Cerro monologuista i reportera en el programa Podríem Fer-ho Millor. Quines diries que són les icones de la televisió?

Samantha Gilabert i Beteta 

Últim capítol d’El Piset i per tot l’alt amb la cantant participant a Operación Triunfo, Samantha Gilabert, i Jose Beteta, de La Fúmiga. Gràcies a la col·laboració d’aquests amb “Ja no fa mal”, El Piset és plena de música, jocs i diversió. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €