La Dreamhack València confirma el raper Hoke i el pòdcast Club113

El mes de setembre passat, el raper Hoke i el productor Louis Amoeba van aconseguir sacsejar el panorama musical espanyol amb la presentació de l’àlbum “BBO”. Ràpidament, aquest es va convertir en el número 4 dels discos més venuts a Espanya, assolint en 24 hores un total de 855.629 reproduccions a Spotify. De fet, l’èxit desfermat pels dos valencians ha estat tan gran que han obtingut esgotar les entrades en tots els seus concerts, arribant fins i tot a haver de convocar un total de 4 dates diferents a ciutats com Madrid.

Aquestes virtuts es fonen entre si donant lloc a un so nou que s’inspira en el rap més clàssic, però que s’entremescla també amb músiques d’avui com són el drill o el trap. A més, el disc està ple de col·laboracions amb alguns dels noms més destacats del rap estatal. Entre ells; Ébano, que actuarà també a DreamHack València, però també Ergo Pro, Ill Pekeño o Cruz Cafuné.

DreamHack continua amb la seua aposta per la cultura juvenil a diferents camps, incloent-hi la música. El freestyle és des de fa anys una part més del festival, comptant des de fa diverses edicions amb la col·laboració d’Urban Roosters, amb els quals ha treballat per oferir el millor contingut de rap en aquests esdeveniments, aportant no només el valor afegit de la competició de freestyle de més alt nivell, sinó també accions noves que el públic gaudeix i vol repetir any rere any.

Per a Javier Carrión, director de DreamHack València 2022: “El món gaming és capaç de traspassar fronteres, però també de fondre’s amb altres universos i experiències que van més enllà del joc, incloent-hi tota la cultura juvenil. N’és un exemple l’interès que el públic de DreamHack ha mostrat sempre per la resta de les activitats que proposem, on la música o els influencers són protagonistes. Per això, que un artista de la talla de Hoke pugui estar a DreamHack amb Ébano i Louis Amoeba convertirà aquesta edició de luxe en un esdeveniment inoblidable”.

Després de més de 10 anys de celebració, DreamHack València s’ha convertit en l’esdeveniment més gran sobre esports electrònics que es porta a terme a l’estat espanyol. El festival tornarà a acollir la destacada zona LAN i acollirà algunes de les competicions professionals més importants del món com les ESL Masters, el Wild Circuit, les Snapdragon Pro Series, així com les finals d’Esports City League de títols com CS:GO, Rocket League, Clash Royale i Fortnite.

Alhora, l’esdeveniment inclou tota mena d’activitats per als amants dels videojocs i la tecnologia: concerts com el que oferirà Hoke juntament amb Louis Amoeba i Ébano, la gravació del pòdcast Club 113 presentat per Nil Ojeda, Goorgo i Werlyb d’Heretics en directe, meet&greets amb influencers i jugadors professionals, botigues de marxandatge, foodtrucks, concursos, sorteigs i premis exclusius.

Més informació i venda d’entrades al web de la Dreamhack.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €