Quina seria la paraula més utilitzada en un grup de WhatsApp?

Pensa per un segon en la diversitat de xats de WhatsApp que tens. Començant pel de la família i passant pel del grup d’amics i amigues de sempre, el de l’últim viatge que organitzareu o el de les classes de ioga dels dimarts de vesprada.

T’hauràs adonat que cadascun d’ells té unes particularitats pròpies: en uns parles més, en uns altres ho fa una altra persona, en alguns trobes més bromes o els emojis i les paraules canvien depenent del context. En fi, que a cada xat hi trobem una història diferent, una història que sense voler-ho, forma part també de les nostres vides.

Aquesta història és justament el que proposa desvelar DiscoverYourChat, una nova aposta per a descobrir les converses de WhatsApp que marquen el teu dia a dia. Una innovadora manera d’aplicar el Big Data en favor de l’oci de les persones que comença la seua aventura el pròxim 9 de novembre amb accés anticipat.

A través d’un procés informàtic automatitzat i anònim, aquesta innovadora startup valenciana genera un document amb més de 40 gràfiques, 30 curiositats i 20 seccions amb el qual es mostren dades del tipus qui és el que més parla, qui és el que més tarda en contestar o a qui t’assembles més. Juntament amb aquest document, es proporcionen imatges digitals amb les paraules i emojis que millor descriuen el xat, perquè les pugues imprimir, emmarcar, regalar o compartir amb les persones amb qui parles cada dia. Fins i tot els xats més avorrits i pesats, es tornen en diversió assegurada.

I tot açò ho fan a partir d’un fitxer que pots descarregar de WhatsApp mateix (Sí, a l’aplicació pots descarregar-te cada conversa en particular de manera senzilla). Una vegada el tingues i el puges al web, t’ho fan arribar al correu electrònic. Més informació ací!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €