À Punt i Escola Valenciana organitzen un concurs de guions inspirat en Carme Miquel

À Punt i Escola Valenciana organitzen, per segon any consecutiu, un concurs de guió destinat a l’alumnat de primària i de l’ESO dels centres educatius. Enguany, amb l’escriptora, mestra i activista Carme Miquel com referent.

L’objectiu principal és donar a conéixer a l’alumnat la figurara de Carme Miquel, que va destacar en la defensa de la renovació de l’ensenyament, del medi ambient, el feminisme i la normalització de l’ús del valencià.

Els guanyadors assistiran a un taller de llenguatge audiovisual per a adequar el curtmetratge i preparar el rodatge. A més, podran gravar i postproduir el curt que han escrit amb tècnics professionals.

Finalment, l’obra s’estrenarà en la Filmoteca de València amb la participació de la classe i es difondrà en À Punt Mèdia amb l’objectiu de despertar interès per l’audiovisual valencià i difondre la gran quantitat de valors que Carme Miquel representava.

Tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana es poden presentar al concurs. Per a ajudar a treballar en les aules la figura de Carme Miquel, s’han publicat dues guies didàctiques, una per a primària i una altra per a l’ESO.

A més, també es posa a l’abast del centres educatius un manual sobre el treball del guió a l’aula. Les bases i els materials es poden trobar en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i en el web d’Escola Valenciana.

La data límit per a la inscripció de tots els centres educatius que vulguen participar i enviar el guió és el 21 d’abril.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €