Així són els nous Concerts del Pinar

Aquest any 2023, arriba al Grau de Castelló la tercera edició de Concerts del Pinar que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de juliol. El festival, destaca per la forta presència de la música d’estil punk-rock i per tindre una filosofia marcada que aposta per la cultura pròpia. És per això que, en el seu programa d’enguany, es troben grups locals com Bandits, Ni Por Favor ni Ostias, Malos Vicios, Aina Palmer, The Dance Crashers o Apologia. Això sí, no sols trobarem artistes locals, en Concerts del Pinar, també es podrà gaudir de grups del punk rock nacional com El Drogas, Soziedad Alkoholika, Boikot, Segismundo Toxicomano o Josetxu Piperrak, entre molts altres, i els anglesos Sham 69, una mítica banda de punk dels anys 70 que no deixarà d’impressionar a tots els assistents.

Per a rebre de la millor manera aquesta tercera edició, es realitzaran dues festes de presentació del festival. El dissabte 18 de febrer, es va celebrar la primera festa i es va poder gaudir de l’actuació de Malos Vicios. A més, durant aquesta primera festa, es van sortejar per a tots els assistents, quatre abonaments dobles per al festival! De la mateixa manera, el 14 d’abril, se celebrarà la segona festa de benvinguda en el Salatal Club. En ella actuaran Juantxo Skalari & La Rude Band, antic membre fundador del grup Skalariak i estaran acompanyats pel grup de DJ’s locals Youthical Vybz.

D’altra banda, Concerts del Pinar comptaran amb la novetat del punt violeta, gràcies a la col·laboració del Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes de l’Ajuntament de Castelló. Així mateix, amb l’únic objectiu de millorar cada any, s’està treballant sobre tres eixos que pretenen millorar l’accessibilitat al festival per a la ciutadania. Per aquest motiu s’incorporaran punts de venda físics d’entrades, s’està estudiant una xarxa d’allotjaments per als assistents que venen de fora de Castelló i un tercer eix que busca millorar i augmentar les alternatives de transport mitjançant rutes d’autobús, l’ampliació d’horaris, etc.

Si encara no tens les teues entrades tant per a la segona festa de presentació com per al festival, fes clic en l’enllaç i fes-te amb el teu abonament!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €