“Ja ve l’aire” el nou disc de Pep Gimeno “Botifarra”

Josep Gimeno i Montell, més conegut pel seu nom artístic Pep Gimeno “Botifarra” és un cantaor tradicional valencià que és reconegut pel seu treball de recopilació i conservació de la cultura musical valenciana. Amb aquest mateix objectiu, és precisament com naix “Ja ve l’aire”, el nou disc amb el qual Pep Gimeno “Botifarra” torna a la música i els escenaris. Un disc que presenta un conjunt d’11 temes que tenen la intenció de recuperar melodies tradicionals que, amb uns arranjaments i revisions s’han adaptat a l’actualitat. Això sí, sense perdre de vista l’arrel de les cançons tradicionals.

Aquest conjunt de cançons de treball en clau femenina compta amb la col·laboració d’artistes com Maria Arnal, Noelia Llorens “Titana”, Carmen París i Judit Neddermann.

“Ja ve l’aire”, que ja està a la venda i disponible en totes les plataformes habituals, es va estrenar d’una manera molt especial. El 13 de gener, Pep Gimeno “Botifarra” va fer gaudir als seus seguidors amb un concert únic en el qual presentava aquest nou àlbum. De fet, va ser el primer concert de música valenciana que acollia l’auditori de Les Arts i les entrades es van vendre en temps rècord! No us sembla una cosa digna d’esment?

Per a aquest desé disc d’estudi i la gira que li acompanyarà, Pep Gimeno “Botifarra” s’ha envoltat d’una nova banda. Cinc nous integrants, Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Roberto Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. A més, el cantautor Xatívi Feliu ha ajudat en el procés de creació de la lletra dels diferents temes i l’àlbum complet està editat per El Mico Entertainment. Heu escoltat ja aquest nou àlbum? Nosaltres no ens ho traiem del cap! Per ací us deixem una de les cançons que més ens ha agradat!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €