Escola Valenciana llança la 3ª edició d’EscolaLAB

Escola Valenciana ha publicat la tercera edició d’EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge que dona suport als projectes culturals i socials que promouen el valencià com a llengua vehicular. Aquesta proposta preten facilitzar la creació d’idees per a que acaben fent-se realitat.

Els projectes guanyadors d’altres anys, com L’Squad d’Aitor i Júlia (Tresdeu), Un món de paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook), Guillem, nosaltres no t’oblidem (Asociació Cultural Bassot), El Recapte (Francesc Miralles, Andrea Kruithof i Juan Cardona) i Pelletes tornarà! (Col·lectiu Revolta 1873) han arribat a un total de 26.000 euros recapdats.

Per facilitzar la creació del projecte, Escola Valencia utilitza tots els seus canals de difussió, així com recursos, assesorament i formació a les persones dins del projecte, a més de trobar el finançament necessari per fer de la idea una realitat.

Destacar que aquesta proposta compta amb la col·laboració d’entitats com la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valencia, l‘Àrea de Cultura de la Diputació de València i la pròpia plataforma de microfinançament, Verkami.

En cas de voler participar en EscolaLAB, les persones, entitats, organitzacions i empreses interessades tindran la data límit el dia 28 de maig i hauran de presentar les solicituts en la pàgina d’EscolaLAB al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €